65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Estland

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


En studietur til Estland er en faglig rejse til et land, som Danmark tidligere har haft nære relationer til, ikke mindst fordi Dannebrog faldt ned her – efter legenden! En studierejse til Estland er lidt som at komme tilbage til nogle danske rødder.

Forslag til studieture i Tallinn
Læs mere om studietur til Tallinn

Vi skræddersyer studieturen i Estland alt efter jeres ønsker.

Derfor skal I rejse til Estland på studietur
Estland var selvstændigt indtil 1200-tallet, hvorefter landets skæbne blev lagt i hænderne på først Danmark, så Tyskland, Sverige og sluttelig Rusland i 1721 ifm. Peter Den Stores udnævnelse af det russiske imperium.

Esternes liv, især landmændenes var ingen dans på roser under russerne. Efter zar-dømmets fald i 1917 og Sovjetunionens dannelse i 1922, fik Estland igen sin selvstændighed, men blev i forbindelse med 2. verdenskrig ofret i en ikke-angrebspagt mellem Tyskland og Sovjetunionen, hvorefter landet kom med i Sovjetunionen. Estland var kort under 2. verdenskrig i tyske hænder men blev igen en del af Sovjetunionen indtil 1991. En omskiftelig status som land, men ikke desto mindre interessant som rejsemål for en studierejse til Estland med fagligt indhold.

Som andre lande under Sovjetunionen kastede man sig over markedsøkonomien, med med økonomisk katastrofale følger, men medlemskabet af EU og NATO har givet både tryghed og økonomisk stabilitet i landet.

Estland er det rigeste land af de Baltiske lande men arbejdsløsheden er stadig meget høj og uligheden i befolkningen i stigning som i andre vestlige lande.

Estland har altid haft en stor produktion af tømmer og har set en stigende eksport de senere år.

Skræddersyede studieture til Estland

BENNS har arrangeret studieture til Estland i mange år, så vi ved præcist, hvad der kræves for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Estland skræddersyes helt efter jeres behov og til en virkelig god pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Estland af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Tallinn, som er Estlands hovedstad og klart landets vigtigste by, historisk, kulturelt og økonomisk.

Læs mere om studietur til Tallinn

Faglighed på studierejsen til Estland

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Estland indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Estland

Fra kr.
2.678,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Tallinn og Middelalderbyen
  • Historisk Diversitet
  • Value for money
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Estland

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til Estland.

Skræddersyede studierejser til Estland

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Estland.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: