65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Royal National Hotel

+
+

3-stjernet hotel inkl. morgenmad

Hotellet, som er Londons største hotel med mere end 3000 senge, ligger centralt tæt ved British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Nærmeste undergrundsstation er Russel Square.

Hotellet har 2 meget store vestibuler, den ene med bar (kun for personer over 18 år) og meget stort opholdsområde. Der er flere restauranter, pub, coffee shop, gavebutik, tøj-butik, Health Club, hæveautomat og vekselkontor. Værdibokse findes i receptionen, og der er endvidere fri adgang til trådløs Internet.

Mod betaling er der mulighed for opladning af mobiltelefon. På alle etager er der automater med sodavand og snacks. Morgenmadsrestauranten byder på let kontinental morgenmad som buffet. Aftensmad som buffet kan tilkøbes.

I indkvarteres i lyse, store 3-sengsværelser, som alle har badeværelser, TV, telefon og mulighed for at lave kaffe/te. Hårtørrer og adapter udleveres af Housekeeping mod et depositum på £20,00.
 
På Royal National Hotel findes desuden værelser for handicappede, som er på forespørgsel.

Bemærk! Hotellet opkræver et sikkerhedsdepositum på GBP 20,00 pr. person ved ankomsten, via kreditkort. Beløbet tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke har været påtale på grund af larm fra gruppen eller er sket skader på hotellet.

Læs mere om Royal National Hotel.

Læs mere om studieture til London
Se alle vores studieture

Vis resultater for: