65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Cuba

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


Tag på studietur til Cuba og få en faglig oplevelse ud over det vanlige. Cuba ligger i Caribien og er den største af de mange caribiske øer.

Forslag til studieture i Cuba
Læs mere om studietur til Havana

Vi skræddersyer studieturen i Cuba alt efter jeres ønsker.

Derfor skal I tage på studietur til Cuba
Cuba har en historie som ligger tæt op af mange andre caribiske øers, hvor det især den spanske kolonialisering af området har præget øens historie og kultur gennem de seneste godt 500 år. Men en historie der gør en studietur til Cuba interessant.

Spanierne med Columbus i spidsen som til Cuba i 1492 og gjorde Cuba til koloni i år 1500. Cuba forblev spansk koloni i næsten 400 år.

Også på Cuba blev de oprindelige indianske folk på det nærmeste udryddet på grund af dels sygdom, dels fejl- og underernæring ifm. slaveri.

USA støttede cubanerne i uafhængighedskrigen i 1898 og hjalp Cuba til uafhængighed af Spanien. USA overtog dog på mange måder styringen af Cuba, især var Cuba økonomisk uafhængige af USA i mange år. Styret var ofte korrupt, hvilket medførte opstanden i slutningen af 1950’erne. Castro tog magten i 1959, hvilket førte til en konflikt med USA, en konflikt som stadig gælder selv om den er lempet de seneste år par under præsident Obama.

Cuba har masser af reminiscenser fra den spanske tid og især Havana og Santiago er perler med gamle autentiske bydel med masser af spansk koloniarkitektur.

Tidligere var Cubas største eksportvare sukker, men i dag er rom, cubansk tobak og cigarer væsentlige eksportvarer. Turismen forventes at vokse betydeligt de kommende år. Cuba har enorme forekomster af nikkel, hvilket kunne blive en stor eksportvare.

Skræddersyede studieture til Cuba

BENNS har arrangeret studieture i mere end 50 år, så vi ved præcist, hvad der kræves for at gøre studierejsen til Cuba til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Cuba skræddersyes helt efter jeres behov og til en virkelig god pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Cuba af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Havana, som er landets store, kosmopolitiske by, hvor landets imponerende historie, kultur og økonomi er bedst forankret.

Læs mere om studietur til Havana

Faglighed på studierejsen til Cuba

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Cuba indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Cuba

Fra kr.
6.798,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Autentiske oplevelser i tidslommen Cuba
  • På opdagelse i Havanas UNESCO-beskyttede gamle bydel
  • Bo hos en privat familie i en Casa Particular
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Cuba

Vi søger efter rejser til dig...

Rejseekspert Vibeke kan skræddersy studieturen til Cuba

Skræddersyede studierejser til Cuba

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Cuba.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: