65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Bosnien-Hercegovina

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


Tag med BENNS på studietur til bjergrige Bosnien-Hercegovina, og oplev et af Europas mest interessante rejsemål, hvad angår kultur og historie. Oplev også helt ekstraordinær natur og det venlige og varme bosniske folk, som er ukronede verdensmestre i gæstfrihed.

Bosnien-Hercegovinas helt klare fordel er, at det er muligt at sammensætte en kanon studierejse til billige penge helt uden, at man behøver gå på kompromis med det faglige indhold samt mængden af aktiviteter og seværdigheder.

Ring til os på tlf.: 65 65 65 63 eller klik på nedenstående link og få et gratis, uforpligtende tilbud på en studierejse til Bosnien-Hercegovina.

Forslag til studieture i Bosnien-Hercegovina

Læs mere om en studietur til Sarajevo.

Vi kan også skræddersy en studierejse til Bosnien alt efter jeres ønsker og behov. 

Derfor skal I tage på studietur til Bosnien-Hercegovina

På trods af, at Bosnien-Hercegovina er et af Europas mindst besøgte lande, så er den tidligere Jugoslaviske republik et sandt skattekammer fuld af smuk arkitektur, naturlig skønhed, historie og mad i topklasse, som blot venter på at blive udforsket.

Bosnien-Hercegovinas historie med massedrab og etnisk udrensning er både brutal og skræmmende, men samtidig yderst spændende at udforske på en studierejse. Men selvom det er den blodige og voldlige fortid, som de fleste forbinder med Bosnien, så har landet utrolig meget mere at byde på bag den brogede facade.

Foruden den helt unikke natur, som blandt andet indeholder bjerge, vandflad og floder, vil I på en studierejse til Bosnien-Hercegovina også opleve en unik smeltedigel af bosnisk, kroatisk, serbisk, muslimsk, serbisk-ortodoks og katolsk religion, kultur, arkitektur og sprog.

Derudover har Bosnien-Hercegovina, ligesom mange af naboerne på Balken, gennem historien været en del af bl.a. Romerriget, Det Osmanniske Rige, Østrig-Ungarn og Jugoslavien, som alle havde satte deres aftryk på det lille land. Alt dette kan naturligvis også kan opleves på en faglig studierejse til Bosnien-Hercegovina.

Så selvom landet primært forbindes med den tragiske borgerkrig, og mange attraktioner helt naturligt fokuserer på dette, så vil I efter en studietur til Bosnien-Hercegovina sandsynligvis også forbinde landet med menneskelig varme, smukke bjerglandskaber, spændende kultur og meget, meget mere. 

Kort sagt, vil I på studierejse til et land, der emmer historie på godt og ondt, og hvor oplevelserne står i kø – alt sammen til priser, der glæder pengepungen, så lad BENNS arrangere en studietur til Bosnien-Hercegovina for jer.

Ring til os på tlf.: 65 65 65 63 eller benyt nedenstående link og få et gratis, forpligtende tilbud på en studietur til Bosnien-Hercegovina.

Klik her for tilbud

Skræddersyet studietur til Bosnien-Hercegovina

BENNS har gennem mere end 50 år arrangeret studieture, så vi forstår bedre end nogen, hvad der skal til for at gøre jeres studierejse til Bosnien-Hercegovina til en succes på alle planer både fagligt og socialt. Vi kan skræddersy jeres studietur til Bosnien-Hercegovina, så kontakt os for yderligere information eller få et gratis tilbud på studieturen.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Sarajevo; Bosnien-Hercegovinas hovedstad, grundlagt i det 15. århundrede, og landets vigtigste by, hvad angår historie, kultur og politik.   

Faglighed på jeres studierejse til Bosnien-Hercegovina

Indholdet på studieturen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Bosnien-Hercegovina inden for en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studieturen.

Fra kr.
2.998,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Brutal, men spændende historie
  • Spektakulær natur
  • Unik smeltedigel af kultur og religion
  • Gæstfrit folkefærd
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Bosnien-Hercegovina

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Bosnien-Hercegovina.

Skræddersyede studierejser til Bosnien-Hercegovina

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Bosnien-Hercegovina.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: