65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Studietur til Belgien

BENNS skræddersyr en tur, der passer til jer


Hvorfor ikke tage på en studietur til Belgien? Belgien byder med sin flotte gamle historie og kultur og nuværende centrale position indenfor EU på et stærkt fundament for en succesrig studierejse.

Forslag til studieture i Belgien
Læs mere om studietur til Bruxelles

Vi skræddersyer studieturen i Belgien alt efter jeres ønsker.

Derfor skal i rejse på studietur til Belgien
Belgien har i mange år haft ry for at være lidt kedelig at rejse til, men intet kan være mere forkert. Der er rigtig mange gode grunde til at besøge Belgien på en studietur:

 • Landets fantastiske arkitektur som udspiller foran jer på smukkeste vis i alle de større byer som Antwerpen, Brügge, Gent og Bruxelles.
 • Øl & Chokolade. Landets er verdens fremmeste indenfor øl og ølbrygning og de berømte Trappist-øl, brygget af munke på klostre gennem århundreder er legendariske. De samme kan siges om landets produktion af chokolade.
 • Diversitet. Landets kulturelle deling i en hollandsk og fransktalende er i høj grad med til at gøre landet fascinerende, trods udfordringer gennem tiden.
 • Let at komme rundt. Belgien har en fin infrastruktur så det er let at komme rundt i landet og på den måde kombinere en studietur til Belgien med flere byer.
 • Det belgiske køkken. Rustikt med kendte ting som pommes frites og waffles.
 • Julemarkeder. Som Tyskland er Belgien berømt for sine smukke julemarkeder. Har man mulighed for at opleve disse ifm. en studierejse, kan de anbefales.
 • Internationale institutioner. Både EU og NATO har hovedsæde her og er oplagte til faglige besøg på studieturen
 • Belgiens vigtigste eksportvarer er madvarer, biler, petroleumsprodukter og tekstiler, og langsom er Belgien i dag på vej til en bedret økonomien efter stor nedgang i 1980’erne.

Skræddersyede studieture til Belgien

BENNS har mere end 50 år erfaring i at arrangere studieture til Belgien, så vi er helt klar på, hvad der kræves for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Belgien skræddersys helt efter jeres behov og til rigtig god pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Belgien af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Bruxelles, men Brügge og Antwerpen kunne også være interessante studierejsemål. BENNS kan let skræddersy en studietur til andre byer i Belgien, enten alene eller sammen med Bruxelles.

Læs mere om studietur til Bruxelles

Faglighed på studierejsen til Belgien

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Belgien indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Belgien.

 

Fra kr.
2.395,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
 • Kulturel diversitet
 • Internationale institutioner
 • Fantastisk arkitektur
 • Spændende erhvervsliv
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Belgien

Vi søger efter rejser til dig...

Rejseekspert Andrea kan skræddersy studieturen til Belgien

Skræddersyede studierejser til Belgien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Belgien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: