65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet firmarejse til Riga

I den baltiske metropol ses fortiden og nutiden i den historiske arkitektur, der vidner om århundreders skiftende dominans. Den UNESCO-listede gamle bydel, Vecriga, byder på et rigt udvalg af kulturelle, historiske og kulinariske muligheder, og det er svært ikke at blive betaget af de brostensbelagte gader, farverige huse og historiske seværdigheder som bydelen indeholder. Her finder man unik arkitektur og historiske bygninger som bl.a. Peterskirken, Krudttårnet, Menzendorffs Hus og Sortehovedernes
Hus. Lige ved siden af Vecriga, finder man Rīgas Centrāltirgus, som med sine 72.300 kvadratmeter er et af de største markeder i Europa. Markedshallerne er placeret i de gamle tyske zeppelin-hangarer fra 1. verdenskrig, og i de cirka 3000 stande, er der rig mulighed for at handle lokale madvarer. 

Rigas historie strækker sig tilbage til det 13. århundrede, og byens kulturelle arv afspejles i dens historiske monumenter og museer. Besættelsesmuseet fortæller om Letlands turbulente fortid under både nazistisk og sovjetisk herredømme, mens arkitekturen i den moderne del af byen, med sin art nouveau-stil, viser hvordan Riga har udviklet sig i efterkrigstiden. 

Riga er en af de billigste metropoler i Europa, og her får man god værdi for pengene når det kommer til restauranter, caféer, offentlig transport og entrébilletter til seværdighederne. Og så tager det kun halvanden time at flyve dertil fra København, hvilket gør Riga til et ideelt rejsemål for firmarejser. 

Oplevelser på firmarejsen til Riga

 • Kulinarisk tur gennem Rigas Centrāltirgus: Få fyldt maverne med lokale delikatesser fra det store marked, mens I bliver forkælet med fortællinger om det ”demokratiske mødested”, hvor folk fra alle sociale samfundslag, rig som fattig, mødes over mad.
 • Panoramatur på Daugava-floden: Under sejlturen langs den gamle bymidte har man en smuk udsigt over den gamle bydel med dens tårne samt Riga Slot, Nationalbiblioteket, Riga passagerhavn og TVtårnet på øen Zaķusala.
 • Guidet tur i Rigas øldistrikt: Rigas øldistrikt er et sted som enhver ølelsker med respekt for sig selv bør besøge mindst én gang. Letland er et land hvor øl har været højt værdsat i århundreder, og selv i dag kommer der jævnligt nye mikrobryggerier på ølkortet i Letland. 
 • PanCars City Race: Oplev Riga på en anderledes måde bag rattet af en blanding af sovjetiske og Fiat-biler, der tilføjer et sjovt twist til jeres sightseeing. Et orienteringsløb, hvor I både lærer byen at kende, og samtidig konkurrere med kollegaerne i en række opgaver fordelt rundt omkring i Riga. 
 • Smag på Rigas Sorte Balsam: Et arrangement som finder sted midt i den gamle bydel, Vecriga, hvor I får mulighed for at smage på Rigas berømte Sorte Balsam samt en række andre lettiske specialiteter inden for likører, spiritus og mousserende vin.
Fra kr.
9.999,-
 • Rigas Old Town
 • Art Deco arkitektur
 • En af Europas billigste storbyer
 • Centrāltirgus
Få et tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Ibis Riga Centre

  Hotellet er godt placeret i Rigas centrum, kun 300 meter fra den gamle bydel, Vecrīga. Beliggende midt i det centrale forretningskvarter med mange restaurant...

  Læs mere
 • Hotel Avalon

  Avalon er et 4-stjernet hotel, med en central beliggenhed i Riga Old Town. Der er derfor ikke langt til store seværdigheder som Rådhuspladsen og Sankt Peters...

  Læs mere
 • Hotel Monika

  Hotellet Monika ligger i det kulturelle og historiske centrum af Riga, og er et godt startsted når I skal på sightseeing i byen. Det tager 10 minutter at gå...

  Læs mere
 • Radisson Blu

  Hotellet er placeret i centrum af Riga, 650 meter fra den gamle bydel. Forretningskvarteret med mange restauranter og caféer ligger lige syd for hotellet. De...

  Læs mere

Find jeres ekskursioner i Riga

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres firmarejse til Riga

Skræddersyede firmarejser til Riga

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres firmarejse til Riga

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: