65 65 65 63
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Skræddersyet firmarejse til Berlin

Berlin er en fortælling om tragiske historier og fremadstormende trendy kultur. Det er krigshistorie og rester af Berlinmuren til de moderne kunstgallerier og trendy caféer, som står side om side i gadebilledet. Byen udemærker sig ved sine mange seværdigheder, og her er virkelig noget for enhver interesse, uanset om man er ude efter gode restauranter, shopping, kulturelle oplevelser eller historiske monumenter.  

På en firmarejse til Berlin får I mulighed for at udforske byens mange muligheder. Det ikoniske Brandenburger Tor, det historiske Reichstag og det bevægende Holocaust-mindesmærke er blot nogle af de seværdigheder, der er must sees i byen. Og når aftenen falder på, kan I nyde den pulserende nattelivsscene, hvor der åbnes op for alt fra trendy cocktailbarer og livemusik til undergrundsklubber og teaterforestillinger. Berlin er et foretrukken valg for mange grupper - selvfølgelig på grund af byen seværdigheder, men også fordi, at afstanden til Danmark gør det til en nem rejse.  

Oplevelser på firmarejsen til Berlin

 • iPad City Rallye: Lær byen bedre at kende med et Berlin Rallye, hvor kollegaerne dyster i forskellige konkurrencer rundt omkring i den tyske hovedstad.
 • Brewery Tour and Beer Tasting: Smag på nogle af Tysklands bedste øl, og få et indblik i brygningsprocessen bag håndværket.
 • Alternative Berlin Bike Tour: Berlin har altid været et tilholdssted for folk med alternative livsstile - og det pryder også mange af byens bydele i dag. Oplev Berlins alternative kultur på cykel. 
 • Berlin Trabi Safari: Oplev Berlin på en anderledes måde, ved at tage på sightseeing i de gamle, charmerende Trabi biler. 
 • Berlin Food Sampling: Berlin er en mangfoldig by, også når det kommer til mad. På turen får I en indsigt ind i den tyske historie mens I smager på byens gastronomi.
 • Spreewald Kahntour: Ca. 75 minutter fra Berlin finder man naturområdet Spreewald, som er et UNESCO-biosfærereservat. Tag på en guidet tur gennem kanalerne i en tysk Kahn, som er den lokale version af en gondol. 

 

Fra kr.
9.999,-
 • Nemt og billigt at rejse til Berlin
 • Spændende historie fra bl.a. 2. verdenskrig
 • Indblik i Berlins store kulturelle diversitet i kunst, mad og mennesker
 • Velfungerende offentlig transport rundt i byen
Få et tilbud

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Mercure Hotel MOA Berlin

  Mercure Hotel MOA er en flot og moderne 4-stjernet hotel, som er godt placeret i Tiergarten-distriktet. Alle værelser har aircondition, te- og kaffefacilitet...

  Læs mere
 • Nhow

  Europas første musikhotel, Nhow Berlin, ligger direkte ved bredden af floden Spree og blot 5 minutters gang fra MTV Berlin og Universal Music. Et unikt hotel...

  Læs mere
 • NH Friedrichstrasse

  Dette 4-stjernede-Superior hotel har en rigtig god beliggenhed på den populære Friedrichstrasse i centrum af Berlin. Det ligger ved siden af Friedrichstrasse...

  Læs mere

Find jeres ekskursioner i Berlin

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres firmarejse til Berlin

Skræddersyede firmarejser til Berlin

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres firmarejse til Berlin

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: