Rejselysten er intakt! Det ved vi fra vores mange samtaler med jer gennem den seneste, svære Coronatid. Verden er af lave synes man, men ikke desto mindre bevæger verden sig mod bedre tider, hvor man igen kan rejse ud i den vide verden. En verden, som måske nok på den korte bane vil være forandret, og hvor man givet skal tilpasse sin rejseadfærd ift. tidligere, men intet er mere givende end en rejse, der giver minder for livet.

BENNS vigtigste mission er, at give vore kunder rejseoplevelser for livet. Det har vi tænkt os at blive ved med.

Vi vil gerne have jer ud og opleve verden igen og har derfor forbedret vores rejsebetingelser herunder annulleringsreglerne, for at I kan være trygge I jeres køb af rejser hos os. Skulle I aflyse spørger vi ikke om ‘hvorfor’, men tilbagebetaler hele rejsens pris minus en selvrisiko samt reservationsgebyr.

Læs mere om reglerne under billedet.

Bestil jeres rejse med masser af tryghed i maven!
Bestil jeres rejse med masser af tryghed i maven!

Nye, forbedrede afbestillingsregler

De nye afbestillingsbetingelser gælder for nye bestillinger af alle individuelle pakkerejser (skræddersyede rejser) og pakkerejser for grupper (fast pris / fast afrejse), som er foretaget senest 01. september 2021, og som er med afrejse fra 01. september 2021.

  • Individuelle pakkerejser, som er bestilt senest 01. september 2021 og med afrejse fra 01. september 2021 kan afbestilles helt frem til 35 dage før afrejse. Selvrisikoen er blot 10% af rejsens pris pr. person.
  • Pakkerejser for grupper (gælder ikke skolegrupper), som er bestilt senest 01. september 2021 og med afrejse fra 01. september 2021 kan afbestilles helt frem til 65 dage før afrejse. Selvrisikoen er blot 10% af rejsens pris pr. person.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme undtagelser for enkelte leverandører, hvilket betyder, at vi ikke kan tilbyde de samme fleksible vilkår.

Det med småt...!

Hvis du afbestiller mindre end 35 dage før afrejse for pakkerejser og 65 dage før afrejse for grupperejser, kræver det en afbestillingsforsikring, da vi i dette tilfælde ikke refunderer noget. Vi tilbyder en unik afbestillingsforsikring, der også dækker i tilfælde af en pandemi, hvilket ikke er gældende for alle forsikringer.

Hvis en rejsevejledning ophæves, men en ny rejsevejledning efterfølgende træder i kraft, der gør, at du ikke kan gennemføre din rejse, er du dækket af EU’s pakkerejsedirektiv, og vil modtage fuld godtgørelse af dine rejseomkostninger (inklusiv dit reservationsgebyr).

Hvis du ændrer eller ombooker din rejse, kan der forekomme ændringer i prisen afhængig af fx. sæson og tilgængelighed.

Disse nye, vilkår overskriver vores normale generelle annulleringsbetingelser og vil fremgå i tilbuddet.

Hvis vi (eller en af vores samarbejdspartnere) er nødsaget til at aflyse en stor del af din rejse, og vi ikke kan tilbyde et tilsvarende alternativ, vil vi refundere hele rejsens pris (inklusive dit reservationsgebyr).

Kontakt os allerede i dag for at høre om mulighederne og for et gratis, uforpligtende tilbud på jeres rejse!