65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

Går I med en globetrotter i maven? Har I lyst til nye udfordringer, oplevelser og eventyr? Eller søger I nye horisonter til en afslappende daseferie? På rejser til Sydamerika og Mellemamerika, vil I kunne få det hele og meget mere. Hos BENNS har vi mange forskelligartede rejser til Sydamerika.

Oplev det eksotiske og sagnomspundne Sydamerika & Mellemamerika

Mange rejsende vil sige, at I ikke rigtig har rejst, før I har besøgt Sydamerika & Mellemamerika. Med 13 unikke og oplevelsesrige lande er dette kontinent hjemsted for forbløffende, naturlige og kulturelle vidundere. Herunder de snedækkede tinder i Andesbjergene, kilometervis af storslåede hvide sandstrande, fængslende kolonibyer og oprindelige landsbyer, og ikke mindst Amazonas regnskoven - hjemsted for et unikt plante- og dyreliv, som er sjældent at finde noget andet sted på jorden.

Udfordringen er at afgøre, hvor I skal begynde. Med så meget at vælge imellem er det som om, at kontinentet blev bygget for rejsende. Et sted i verden der tiltaler og udfordrer din rejselyst.

Mellemamerika og Sydamerika byder på en storslået, uspoleret og meget varieret natur med blandt andet enorme floder og bjerge, frodig regnskov og ørken samt et mangfoldigt tropisk dyreliv. Rejser i Sydamerika er desuden lig med nogle af de smukkeste hvide sandstrande i verden. Hvad mere kan man forlange på sin rejse?

Sydamerika er også kendt for sine livlige storbyer, sit festlige og farverige kulturliv samt gæstfrie og imødekommende lokalbefolkninger. Og jagter I kulturskatte, historicitet og en autentisk rejseoplevelse, går I ikke galt i byen, når I søger Sydamerika.

Når det kommer til at opleve disse utrolige lande, vil den virkelige belønning utvivlsomt være kulturen og ånden. Hele kontinentet omfavner livet med en gammeldags road-trip entusiasme; nedrullede vinduer med sydamerikanske rytmer der siver ud. Syd- & Mellemamerika vil opsluge dig og ændre dig – din sindstilstand, dit syn på livet. Så snart I betræder Syd- & Mellemamerikansk jord, vil transformationen begynde.

BENNS udbyder et væld af eksotiske rejser til Syd- og Mellemamerika. Gå i inkaernes fodspor med en vandreferie i Peru, tag på sol- og strandferie i Mexico, eller snup et afslappende og spændende krydstogt langs Sydamerikas kyst. Mulighederne er uendelige, det handler bare om at komme af sted.

Belize
Belize
Cartagena i Colombia - Rejser til Syd- og Mellemamerika
Cartagena i Colombia - Rejser til Syd- og Mellemamerika
Oplev Iguazu Falls på en rejse til Syd- og Mellemamerika
Oplev Iguazu Falls på en rejse til Syd- og Mellemamerika
Oplev fuglelivet i Costa Rica - Rejser til Syd- og Mellemamerika
Oplev fuglelivet i Costa Rica - Rejser til Syd- og Mellemamerika
Imponerende Machu Picchu, Peru - Rejser til Syd- og Mellemamerika
Imponerende Machu Picchu, Peru - Rejser til Syd- og Mellemamerika
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: