65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Aletto Ku'Damm

+
+

Dette moderne studenterklassehotel er det tredje i Aletto-kæden. Meget central beliggenhed med kun få minutters gang til Berlin Zoo, Ku´damm og Gedächtnis Kirche. Nærmeste U-og S-bahn er Zoologischer Garten, som ligger blot 50 meter fra hotellet.

Aletto Ku´damm tilbyder et utal af faciliteter og aktivitetsmuligheder: Reception, lobby med sofagrupper i sammenhæng med et stort opholdslokale, hvor der er billard, bordfodbold, gratis Wi-Fi og internet terminaler. Der er desuden bar, snack-automater og en pizza-automat, som kan levere rygende varme pizzaer på blot 3 minutter.

Morgenmadsrestaurant og mødelokale til ca. 30 personer forefindes i kælderen. Der er også gode udendørsfaciliteter såsom overdækket terrasse og gårdhave med mulighed for barbecue til 50 personer.

Derudover boule (petanque), basketball, fodboldbane og tagterrasse med bar (åben i sommerhalvåret) og flot udsigt over byen.

I indkvarteres i 4-6 sengsværelser med køjesenge, brusebad og toilet. Dertil hårtørrer, satellit-TV, aircondition og værdiboks. Sengetøj er inkluderet. Medbring egne håndklæder eller lej på stedet.

Læs mere om Aletto Kudamm.

Læs mere om studieture til Berlin
Se alle vores studieture