65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Aletto Ku'Damm

+
+

3-stjernet hotel inkl. morgenmad

Dette moderne studenterklassehotel er det tredje i Aletto-kæden. Meget central beliggenhed med kun få minutters gang til Berlin Zoo, Ku´damm og Gedächtnis Kirche. Nærmeste U-og S-bahn er Zoologischer Garten, som ligger blot 50 meter fra hotellet.

Aletto Ku´damm tilbyder et utal af faciliteter og aktivitetsmuligheder: Reception, lobby med sofagrupper i sammenhæng med et stort opholdslokale, hvor der er billard, bordfodbold, gratis Wi-Fi og internet terminaler. Der er desuden bar, snack-automater og en pizza-automat, som kan levere rygende varme pizzaer på blot 3 minutter.

Morgenmadsrestaurant og mødelokale til ca. 30 personer forefindes i kælderen. Der er også gode udendørsfaciliteter såsom overdækket terrasse og gårdhave med mulighed for barbecue til 50 personer.

Derudover boule (petanque), basketball, fodboldbane og tagterrasse med bar (åben i sommerhalvåret) og flot udsigt over byen.

I indkvarteres i 4-6 sengsværelser med køjesenge, brusebad og toilet. Dertil hårtørrer, satellit-TV, aircondition og værdiboks. Sengetøj er inkluderet. Medbring egne håndklæder eller lej på stedet.

Læs mere om Aletto Kudamm.

Læs mere om studieture til Berlin
Se alle vores studieture

Vis resultater for: