65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Hostel Plus Prague

+
+

Vandrehjem inkl. morgenmad

Plus Prague er beliggende i beboelsesområdet Holesovice.  Ikke super centralt, men nærmeste sporvognsstop ligger kun 2 minutters gang fra vandrehjemmet og herfra tager det ca. 15 min til centrum.

Til gengæld kommer I til at bo på et hostel der har mange faciliteter at byde på, hvoraf nogle er helt unikke (i den prisklasse). Som på søster-vandrerhjemmene i Firenze og Berlin er her nemlig også et indendørs svømmebassin og sauna til fri afbenyttelse. Stort fitnesslokale kan benyttes mod betaling. Desuden er der adgang til udendørs bordtennis samt beach-volley.

Derudover en hyggelig italiensk inspireret restaurant med rimelige priser. Det er også her jeres morgenmads-buffet bliver serveret. I forbindelse med restauranten er der også bar, hvor I har mulighed for at mødes med unge fra andre lande.

Receptionen er døgnåben og tilbyder valutaveksling. Der er gratis Wi-Fi i hele bygningen og mulighed for bagageopbevaringsrum. Der er også et stort lounge-område med sofaer, billard og en stor TV skærm.

I indkvarteres i 4-8 sengs værelser (køje- og enkeltsenge) med bad og toilet. Værelserne er rimelig rummelige og i friske farver. Håndklæder skal medbringes.

Bemærk! Der opkræves et depositum ved ankomsten til hotellet på EUR 10 pr. person. Beløbet tilbagebetales ved afrejsen, såfremt ingen skade er sket på værelserne og hotellet generelt.

Læs mere om Hostel Plus Prague.

Læs mere om studieture til Prag
Se alle vores studieture

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Prag.

Skræddersyede studierejser til Prag

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Prag.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: