65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Få et tilbud

Hostel Plus Prague

+
+

Plus Prague er beliggende i beboelsesområdet Holesovice.  Ikke super centralt, men nærmeste sporvognsstop ligger kun 2 minutters gang fra vandrehjemmet og herfra tager det ca. 15 min til centrum.

Til gengæld kommer I til at bo på et hostel der har mange faciliteter at byde på, hvoraf nogle er helt unikke (i den prisklasse). Som på søster-vandrerhjemmene i Firenze og Berlin er her nemlig også et indendørs svømmebassin og sauna til fri afbenyttelse. Stort fitnesslokale kan benyttes mod betaling. Desuden er der adgang til udendørs bordtennis samt beach-volley.

Derudover en hyggelig italiensk inspireret restaurant med rimelige priser. Det er også her jeres morgenmads-buffet bliver serveret. I forbindelse med restauranten er der også bar, hvor I har mulighed for at mødes med unge fra andre lande.

Receptionen er døgnåben og tilbyder valutaveksling. Der er gratis Wi-Fi i hele bygningen og mulighed for bagageopbevaringsrum. Der er også et stort lounge-område med sofaer, billard og en stor TV skærm.

I indkvarteres i 4-8 sengs værelser (køje- og enkeltsenge) med bad og toilet. Værelserne er rimelig rummelige og i friske farver. Håndklæder skal medbringes.

Bemærk! Der opkræves et depositum ved ankomsten til hotellet på EUR 10 pr. person. Beløbet tilbagebetales ved afrejsen, såfremt ingen skade er sket på værelserne og hotellet generelt.

Læs mere om studieture til Prag
Se alle vores studieture