65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Hostel A Plus

+
+

Meget efterspurgt hostel med en perfekt beliggenhed i det eftertragtede Prag 1. Prags centrale seværdigheder, såsom Krudttårnet og Rådhuspladsen, kan nås til fods på ca. 5 minutter. Nærmeste metrostation FLORENC ligger ca. 1 minuts gang fra hotellet. 

Receptionen er døgnåben med adgang til værdibokse. Der er elevator og gratis Wi-Fi. På hver etage findes et lille køkken til fælles brug, og der er opholdsrum med dart og bordfodbold. Morgenmadsbuffet serveres i morgenmadsrestauranten i kælderen. Restauranten tilbyder også a-la-carte og er åben for offentligheden fra kl. 11.00 – 24.00. Frokost og aftensmad kan forudbestilles. Hostel A Plus råder over 230 senge i alt.

I indkvarteres i spartanske flersengsværelser (hovedsagligt 7-10-sengsværelser, men der findes et enkelt 14-sengsværelse) med adgang til fælles badeværelser på gangen. I nogle af flersengsværelserne er der køjesenge. Håndklæder skal medbringes.

Bemærk! Der opkræves EURO 10 pr. person i depositum ved ankomsten. Dette depositum refunderes ved afrejse, såfremt ingen skade er sket på værelserne eller på hotellet generelt.

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Prag.

Skræddersyede studierejser til Prag

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Prag.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: