65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Få et tilbud

Hotel Jizera

+
+

Hostel Jizera er en hyggelig indkvartering med i alt 102 senge beliggende på toppen af byen Mala Skala, med en skøn udsigt over sandstensklipperne. I hostelafdelingen er der 50 senge og desuden er der en hotelafdeling med yderligere 52 senge.

Jizera tilbyder bl.a. stor spisesal/opholdsrum samt 2 bowlingbaner, der kan lejes. Udenfor er der masser af plads og faciliteter såsom swimmingpool, bålplads samt en kunstig boldbane, der kan lejes.

I indkvarteres i pæne flersengsværelser i hostelafdelingen, hvor der er bad/toilet på gangen. Enkelte gange hænder det, at I indkvarteres i hotelafdelingen, hvor alle værelser har eget bad og toilet. Dette kan dog ikke garanteres.

Husk at medbringe håndklæder. Morgenmaden serveres som buffet.

Aktiviteter: Orientering, trekking og bueskydning foregår i nærområdet. Klatring/rappelling og kano/rafting er i gåafstand fra derfra. Ca. 20 minutters transport til mountain biking i Hruba Skala.

Bemærk! Ved ankomst opkræves et sikkerhedsdepositum på EUR 165 for gruppen. Beløbet refunderes ved afrejse, såfremt ingen skader er sket på vandrehjemmet.