65 65 65 65
Mandag - torsdag 08.30 - 15.30. Fredag 08.30 - 15.00.
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Hotel Jizera

+
+

Hostel Jizera er en hyggelig indkvartering med i alt 102 senge beliggende på toppen af byen Mala Skala, med en skøn udsigt over sandstensklipperne. I hostelafdelingen er der 50 senge og desuden er der en hotelafdeling med yderligere 52 senge.

Jizera tilbyder bl.a. stor spisesal/opholdsrum samt 2 bowlingbaner, der kan lejes. Udenfor er der masser af plads og faciliteter såsom swimmingpool, bålplads samt en kunstig boldbane, der kan lejes.

I indkvarteres i pæne flersengsværelser i hostelafdelingen, hvor der er bad/toilet på gangen. Enkelte gange hænder det, at I indkvarteres i hotelafdelingen, hvor alle værelser har eget bad og toilet. Dette kan dog ikke garanteres.

Husk at medbringe håndklæder. Morgenmaden serveres som buffet.

Aktiviteter: Orientering, trekking og bueskydning foregår i nærområdet. Klatring/rappelling og kano/rafting er i gåafstand fra derfra. Ca. 20 minutters transport til mountain biking i Hruba Skala.

Bemærk! Ved ankomst opkræves et sikkerhedsdepositum på EUR 165 for gruppen. Beløbet refunderes ved afrejse, såfremt ingen skader er sket på vandrehjemmet.

Rejseekspert Stine kan skræddersy aktivrejsen til Cesky Raj

Skræddersyede aktivrejser til Cesky Raj

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres aktivrejse til Cesky Raj.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: