BENNS er den største arrangør af skolerejser i Danmark med erfraing siden 1963. Vore rejsekonsulenter er særdeles kompetente og kan sammensætte lige netop den skolerejse, som I er ude efter. Vi er vant til at skræddersy skolerejsen har masser af gode idéer til, hvordan skolerejsen indholdsmæssigt kan blive optimal. For faglighed på skolerejsen er jo vigtig og er blevet vigtigere gennem de senere år.

Skolerejsen – også en dannelsesrejse

Skolerejsen, eller studieturen, er en vigtig del af undervisningsplanen generelt, men er i lige så høj grad en del af den dannelse, der skal ruste den unge til fremtidens udfordringer ved at opleve kultur, normer, levevilkår og sæder og skikke i andre lande. Så skolerejsen er både en faglig læring, men i næsten lige så høj grad en social læring.

Det sociale er vigtigt på en skolerejse med BENNS

Faglighed er altid i centrum på en skolerejse

En skolerejse, studierejse, studietur, klassetur, ja, kært barn har mange navne er en kombination af mange ting, men først og fremmest er fagligheden udgangspunktet. Faglighed kan være mange ting alt efter, hvilke fag man rejser med. Er det i historie, er det i engelsk, i fysik og kemi eller noget helt fjerde. Indholdet af turen vil helt afhænge af dette.

BENNS har gennem årene opbygget fagligt besøgs-/udflugtsprogram, som kan tilgodese stort set alle behov for faglighed under skolerejsen. Om det er olie- og fiske industrien i Norge, adelhistorie og mode i London, arkitektur og italiensk madkunst i Rom eller emigranternes New York, som I ønsker at lære mere om, så har vi et godt bud på et fagligt besøg. Vi kan således være god sparring på, hvad I kan opleve på selve rejsemålet under skolerejsen.

Vi tilbyder bl.a. et detaljeret planlægningværktøj, udarbejdet at lærere til lærere, som kan være til hjælp for læreren mht. fagligheden på studieturen:

Faglige Studieguides

Et planlægningsværktøj udarbejdet af lærere til lærere. Her får I forslag til litteratur og andet relevant fagligt læsestof; forslag til et dag-til-dag program på rejsemålet; forslag til opgaver på skolerejsen og meget meget mere.

Guiden er gratis, men udleveres kun når depositum for rejsen er indbetalt.

Populære rejsemål til skolerejsen

Berlin, London, Paris og New York er blandt vores mest populære rejsemål. Uanset hvor I, som skole, ønsker at rejse hen, tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres skole rejse. Vi udarbejder gerne flere forskellige tilbud, så I kan I sammenligne priser og indkvarteringsmuligheder, før I bestemmer jer.

Hvilken transportform skal vi vælge på skolerejsen - tog, bus eller fly?

Dette er i høj grad et valg, som I må gøre jer efter, hvor I skal hen på. Der er fordele og ulemper ved alle tre nævnte former. Det er altid en afvejning af tid, budget og hvor I skal hen....Vi kan hjælpe jer med det meste, selv hvis I gerne vil med skib til fx. Færøerne. Vil I gerne med tog er her nogle muligheder:

Togrejse til Berlin

Togrejse til Amsterdam

Togrejse til Hamborg

Lokalkendskab sikrer udvalgte oplevelser på skolerejsen

Studieturen er noget eleverne ser frem til hver eneste år. Derfor bør skolerejsen sammensættes, så faglighed og sociale aktiviteter spiller sammen. Med vore faste lokale samarbejdspartnere på de forskellige rejsemål, har vi gennem års erfaring udvalgt netop de aktiviteter, seværdigheder og studiebesøg, som tilgodeser at netop faglighed og sociale aktiviteter har en fin balance.

Aktive skolerejser, som får adrenalinen i vejret

Det er ikke altid at man ønsker at skolerejsen går til storbyer. Der er mange, der ønsker at skolerejsen skal tilbyde et mere aktivt element for de unge i form af vandreture, kajaksejlads, rappelling, cykelture mv. altsammen noget, der foregår i naturen og under åben himmel i smukke landskaber. Det har altid været en af vore store kompetencer at arrangere skolerejser med aktivt indhold. Skolerejser med aktivt indhold kan foretages mange steder i Europa, men vores erfaring siger os at, det især er Cesky Raj i Tjekkiet og Byglandsfjord i Norge, der er interesse for. Men de senere år viser flere og flere interesse for de mere nordlige rejsemål som Island, Færøerne og Grønland.

Vores rejseeksperter deler ud af deres personlige erfaringer

Den bedste skolerejse er ofte en funktion af en professionel rådgivning inden. Det klarer vi med vores veluddannede og rutinerede stab af rejseeksperter. De har mange historier med hjem fra deres egen studierejser, som de gerne deler. 

En skolerejse med BENNS er altid sjovt
En skolerejse med BENNS er altid sjovt