65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Cat Chill Out Hostel

+
+

Vandrehjem inkl. morgenmad

Cat Chill Out hostel er meget centralt beliggende beliggende, blot 800 m fra Puerta del Sol. Bygningen er en såkaldt ”Corrala”, en typisk Madrid-bygning med små lejligheder som ligger dør-til-dør i flere etager, hvilket danner en indergård/patio som er overdækket, hvilket giver en speciel og intim atmosfære. Nærmeste metro er Anton Martin.

Vandrehjemmet har en døgnåben reception og i tilknytning til denne ligger en bar. Desuden mulighed for bagageopbevaring og TV i fællesrum.

Vandrehjemmet har også en trendy tagterrasse med bar og brusebade. Tagterrassen er åben fra 17 til midnat i peroden maj til og med oktober. Morgenmad er inkluderet.

I indkvarteres i 4-6 sengs værelser (køjesenge). Bad og toilet findes på gangen. Store skabe og gratis Wi-Fi samt stik til at oplade din elektronik. Mod et tillæg kan I vælge at bo på værelser med bad og toilet. Sengelinned er inkluderet, mens håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet.

Bemærk! Der opkræves et depositum ved ankomsten til hotellet på EURO 10 pr. person. Beløbet tilbagebetales ved afrejsen, såfremt der ikke er sket skader på inventar el. lign.

Læs mere om Cat Chill Out Hostel.

Læs mere om studieture til Madrid
Se alle vores studieture

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Madrid.

Skræddersyede studierejser til Madrid

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Madrid.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: