BENNS er den største arrangør af skolerejser i Danmark. Vi har erfaring i at arrangere skolerejser siden 1963 og stiller op med et kompetent hold af dygtige rejseeksperter, der alle har været på mange af studierejsemålene og dermed kunne hjælpe jer med at sammensætte en fagligt udfordrende og socialt knyttende rejse med udgangspunkt i netop jeres ønsker.

Skolerejsen – også en dannelsesrejse

Skolerejsen, eller studieturen, er en vigtig del af undervisningsplanen generelt, men er i lige så høj grad en del af den dannelse, der skal ruste den unge til fremtidens udfordringer ved at opleve kultur, normer, levevilkår og sæder og skikke i andre lande.

Faglighed er altid i centrum på en studietur

En skolerejse er en kombination af mange ting, men først og fremmest er fagligheden udgangspunktet. Faglighed kan være mange ting alt efter hvilke fag man rejser med. Er det i historie, er det i engelsk, i fysik og kemi eller noget helt fjerde. Indholdet af turen vil helt afhænge af dette.

Hos BENNS har vi et stort fagligt besøgs-/udflugtsprogram, som kan tilgodese stort set alle behov for faglighed under skolerejsen. Om det er olie- og fiske industrien i Norge, adelhistorie og mode i London, arkitektur og italiensk madkunst i Rom eller emigranternes New York, som I ønsker at lære mere om, så har vi et godt bud på et fagligt besøg.

Vi tilbyder et spændende planlægningværktøj, som kan være til hjælp for læreren mht. fagligheden på studieturen:

Faglige Studieguides

Et planlægningsværktøj udarbejdet af lærere til lærere. Her får I forslag til litteratur og andet relevant fagligt læsestof; forslag til et dag-til-dag program på rejsemålet; forslag til opgaver på rejsen og meget meget mere.

Guiden er gratis men udleveres kun når depositum for rejsen er indbetalt.

Populære rejsemål til skolerejsen

Rom, London, Paris og New York er blandt vores mest populære rejsemål. Uanset hvor I, som skole, ønsker at rejse hen, tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres skole rejse. Vi udarbejder gerne flere forskellige tilbud, så I kan I sammenligne priser og indkvarteringsmuligheder, før I bestemmer jer.

Lokalkendskab sikrer særligt udvalgte oplevelser på studieturen

Studieturen er ofte en længe ventet begivenhed. Det er derfor vigtigt, at sammensætte jeres skolerejse, så faglighed og sociale aktiviteter spiller sammen. Sammen med vores samarbejdspartnere på de forskellige destinationer har vi gennem årene udvalgt de bedste aktiviteter, seværdigheder og studiebesøg sådan at jeres skolerejse tilgodeser netop jeres ønsker. Med lokale samarbejdspartenere er vi altid sikre på opdaterede begivenheder og interessante steder.

Skolerejser med action og adrenalin

For jer, der ønsker at gøre skolerejsen til en aktiv oplevelse for de unge, arrangerer BENNS aktivrejser skole rejser, der tager eleverne med på opdagelse i naturen og de særprægede landskaber, der omgiver mange af vores destinationer. Vi tilbyder bl.a. rappelling på stejle bjergsider, mountain biking gennem sceniske skovlandskaber eller at svømme gennem azurblår hav med drillende delfiner.

Vores rejseeksperter deler ud af deres personlige erfaringer

I får kun den bedste skolerejse, hvis I har fået den mest kvalificerede service. Den service tilbyder vi gennem vores veluddannede og rutinerede stab af rejseeksperter. De har mange historier med hjem fra deres rejser, som de gerne deler. Hør deres tips og tricks ved at klikke på én af nedenstående videoer.