65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Skræddersyet studietur til Rusland med fagligt indhold

 

OBS: Grundet situationen i Ukraine har vi besluttet ikke at tilbyde rejser til Rusland i øjeblikket.

 

En studietur til Rusland er en faglig rejse til Europas og verdens største land.

Forslag til studieture i Rusland
Læs mere om studietur til Moskva
Læs mere om studietur til Skt. Petersborg

Rusland er et land, der har en stor historie og en stolt kultur og som har set betragtelige samfundsændringer de seneste 100 år. Nok ændringer til at give stof til en studierejse til Rusland.

Derfor skal I rejse på studietur til Rusland
Efter Sovjetunionen fald i 1991, gik landet lynhurtigt fra kommunistisk planøkonomi til markedsøkonomi, nogle vil mene for hurtigt. De senere år er åbenheden mod vestligt demokrati gået mere eller mindre i stå. Det til trods har Rusland altid være og vil være en stormagt i international politik og handel. Så en studietur til Rusland vil næsten altid være en lærerig oplevelse på mange planer.

I mange århundreder var Rusland domineret omvandrende stammer og fragmenteret statsdannelser rundt omkring i det store rige, men ingen samlende enhed. Først i 1200-tallet begyndte Moskva at vinde frem som et større magtfuldt fyrstedømme, som i 1721 medførte at landet i 1721 blev døbt det russiske imperium af Peter Den Store.

Zar-dømmet blev ledet under enevældige rammer uden nogen form for forståelse for menigmands forhold og levevilkår, hvilket førte til revolutionen i 1917 g den senere dannelse af Sovjetunionen i 1922. Det ene diktatur blev desværre afløst af det andet indtil opløsningen af Sovjetunionen i 1991.

Rusland har siden gennemført omfattende reformer og er blevet Sovjetunionens politiske, økonomiske og militære arvtager.

Skræddersyede studieture til Rusland

BENNS har arrangeret studieture til Rusland i mere end 50 år, så vi ved præcist, hvad der kræves for at gøre studierejsen til en succes på alle planer, fagligt som socialt. Jeres studierejse til Rusland skræddersyes helt efter jeres behov og til en virkelig god pris, synes vil selv. Vi har PrisMatch på en studierejse til Rusland af samme årsag.

Vi har valgt i første omgang at fokusere på en studietur til Moskva og Skt. Petersborg, som Ruslands to vigtigste byer, hvor landets imponerende historie, kultur og økonomi er bedst forankret.

Faglighed på studierejsen til Rusland

Indholdet på studierejsen skal have et vist fagligt niveau og BENNS har et stort udvalg af faglige studiebesøg i Rusland indenfor en lang række fagområder. Derudover har vi vores faglige studieguide, som kan være til hjælp for læreren i planlægningsfasen. Kontakt os for yderligere information om de faglige muligheder på studierejsen.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Rusland

Fra kr.
2.898,-
Hvad er inkluderet i denne pris?
  • Skt. Petersborgs zar-stemning
  • Moskva og Kreml
  • Storladen historie
Klik her for tilbud

Find jeres ekskursioner i Rusland

Vi søger efter rejser til dig...

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Rusland.

Skræddersyede studierejser til Rusland

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Rusland.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: