65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Få et tilbud

Equity Point

+
+

Med mindre end 5 minutters gang til Restauradores pladsen er Equity Point Hostel centralt beliggende i Lissabon og alligevel i rolige omgivelser.

Bygningen har tidligere tilhørt en velhavende portugisisk familie, men nu ombygget til vandrerhjem. I den forbindelse er den blevet nænsomt restaureret med respekt for dens historie.

Vandrerhjemmet har 24 timers reception. Der er gratis WI-FI og også et par pc´er til gratis afbenyttelse. Det er muligt at lave mad i et mindre køkken, som står til rådighed for gæsterne. Morgenmaden indtages i et af de tre fælles områder. De to andre er med henholdsvis en lille bar, TV og til at "flade ud". Der er en stor terrasse som I kan benytte jer af.

I indkvarteres i enkle værelser med 8-10 køjesenge. Værelserne er uden bad og toilet. Disse findes på gangen. Mulighed for mod et mindre tillæg at bo på værelser med 4- og 6 køjesenge. Nogle af værelserne har egen lille balkon.

Bemærk! I opkræves et depositum på EUR 10 pr. person ved ankomst. Dette tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke er forvoldt skade på inventar ol. på hotellet.

Læs mere om studieture til Lissabon
Se alle vores studieture