65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Få et tilbud

Equity Point

+
+

Med mindre end 5 minutters gang til Restauradores pladsen er Equity Point Hostel centralt beliggende i Lissabon og alligevel i rolige omgivelser.

Bygningen har tidligere tilhørt en velhavende portugisisk familie, men nu ombygget til vandrerhjem. I den forbindelse er den blevet nænsomt restaureret med respekt for dens historie.

Vandrerhjemmet har 24 timers reception. Der er gratis WI-FI og også et par pc´er til gratis afbenyttelse. Det er muligt at lave mad i et mindre køkken, som står til rådighed for gæsterne. Morgenmaden indtages i et af de tre fælles områder. De to andre er med henholdsvis en lille bar, TV og til at "flade ud". Der er en stor terrasse som I kan benytte jer af.

I indkvarteres i enkle værelser med 8-10 køjesenge. Værelserne er uden bad og toilet. Disse findes på gangen. Mulighed for mod et mindre tillæg at bo på værelser med 4- og 6 køjesenge. Nogle af værelserne har egen lille balkon.

Bemærk! I opkræves et depositum på EUR 10 pr. person ved ankomst. Dette tilbagebetales ved afrejse, såfremt der ikke er forvoldt skade på inventar ol. på hotellet.