65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Madama Hostel

+
+

Vandrehjem inkl. morgenmad

Hostel Madama er beliggende ca. 3,5 km fra centrum, kun få hundrede meter udenfor hovedringvejen SP11, lige ved siden af Porta Romana banegården. Her finder I også nærmeste metrostation, Lodi, hvorfra I kan komme ind til domkirken på bare 4 stop.

Dette hostel tilbyder bl.a. på døgnåben reception med bagageopbevaring, gratis Wi-Fi, fuldtudstyret køkken til fri afbenyttelse, mødelokale og fællesområder. Der er desuden morgenmadslokale og en bistro, hvori der serveres både morgen- og aftenbuffet – begge dele er inkluderet i prisen.

I bliver indkvarteret i 4-8-sengsværelser med køjesenge samt eget bad og toilet. På værelserne er der desuden USB-port ved hver seng, et lille skab, hårtørrer og A/C. Sengetøj er inkluderet, men I skal selv medbringe håndklæder.

Bemærk! Der opkræves et depositum på EURO 10 pr. person ved ankomst. Beløbet refunderes ved afrejse, såfremt ingen skader er sket på vandrehjemmet.

Turistafgift i Milano
Vi skal gøre opmærksom på, at alle turister over 18 år skal betale en turistafgift ved overnatning på vandrehjem eller hoteller i Milano. Afgiften afhænger af indkvartering og koster 1-5 euro pr. nat pr. person.
Bemærk! Afgiften skal betales kontant direkte til hotellet ved ankomst!

Læs mere om studieture til Milano
Se alle vores studieture

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til Milano.

Skræddersyede studierejser til Milano

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Milano.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: