65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Madama Hostel

+
+

Hostel Madama er beliggende ca. 3,5 km fra centrum, kun få hundrede meter udenfor hovedringvejen SP11, lige ved siden af Porta Romana banegården. Her finder I også nærmeste metrostation, Lodi, hvorfra I kan komme ind til domkirken på bare 4 stop.

Dette hostel tilbyder bl.a. på døgnåben reception med bagageopbevaring, gratis Wi-Fi, fuldtudstyret køkken til fri afbenyttelse, mødelokale og fællesområder. Der er desuden morgenmadslokale og en bistro, hvori der serveres både morgen- og aftenbuffet – begge dele er inkluderet i prisen.

I bliver indkvarteret i 4-8-sengsværelser med køjesenge samt eget bad og toilet. På værelserne er der desuden USB-port ved hver seng, et lille skab, hårtørrer og A/C. Sengetøj er inkluderet, men I skal selv medbringe håndklæder.

Bemærk! Der opkræves et depositum på EURO 10 pr. person ved ankomst. Beløbet refunderes ved afrejse, såfremt ingen skader er sket på vandrehjemmet.

Turistafgift i Milano
Vi skal gøre opmærksom på, at alle turister over 18 år skal betale en turistafgift ved overnatning på vandrehjem eller hoteller i Milano. Afgiften afhænger af indkvartering og koster 1-5 euro pr. nat pr. person.
Bemærk! Afgiften skal betales kontant direkte til hotellet ved ankomst!

Læs mere om Madama Hostel.

Læs mere om studieture til Milano
Se alle vores studieture