65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 08.30-15.30. Fredag kl. 08.30-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Jacobs Inn Hostel

+
+

Vandrehjem inkl. morgenmad

Jacobs Inn Hostel er et stort, moderne og centralt beliggende vandrerhjem i Dublin, nær den centrale busstation og kun 5 min. gang fra O’Connell Street. Vandrerhjemmet har flotte fællesfaciliteter, mens værelserne er helt almindelige og af enkel standard, men stadig rummelige.

I indkvarteres i 8-10-sengsværelser med bad/toilet, hvor der er højt til loftet og træ eller linoleumsgulv. Sengelinned er inkluderet, men I skal selv medbringe håndklæde. Ekstra bad/ toiletter forefindes på gangen.

Der er et stort opholdsrum i forbindelse med receptionen, som også bruges som morgenmadslokale. Der serveres kontinental morgenmad. Der er desuden et fint køkken, hvor man selv kan tilberede mad.

Jacobs Inn har et TV/ spil lokale, med projektor hvor der bla er mulighed for at se DVDér som kan lånes i receptionen. Mulighed for WiFi i fælles arealerne.
 
Bemærk! Der opkræves et sikkerhedsdepositum på EURO 300,- (pr. kreditkort) for gruppen ved ankomst. Beløbet vil blive tilbagebetalt ved afrejsen såfremt, der ikke er sket skader på værelserne.

Læs mere om Jacobs Inn Hostel.

Læs mere om studieture til Dublin
Se alle vores studieture

Hej! Jeg kan hælpe med at skræddersy jeres studietur til Dublin.

Skræddersyede studierejser til Dublin

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Dublin.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: