65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Få et tilbud

Jacons Inn Hostel

+
+

Jacobs Inn Hostel er et stort, moderne og centralt beliggende vandrerhjem i Dublin, nær den centrale busstation og kun 5 min. gang fra O’Connell Street. Vandrerhjemmet har flotte fællesfaciliteter, mens værelserne er helt almindelige og af enkel standard, men stadig rummelige.

I indkvarteres i 8-10-sengsværelser med bad/toilet, hvor der er højt til loftet og træ eller linoleumsgulv. Sengelinned er inkluderet, men I skal selv medbringe håndklæde. Ekstra bad/ toiletter forefindes på gangen.

Der er et stort opholdsrum i forbindelse med receptionen, som også bruges som morgenmadslokale. Der serveres kontinental morgenmad. Der er desuden et fint køkken, hvor man selv kan tilberede mad.

Jacobs Inn har et TV/ spil lokale, med projektor hvor der bla er mulighed for at se DVDér som kan lånes i receptionen. Mulighed for WiFi i fælles arealerne.
 
Bemærk! Der opkræves et sikkerhedsdepositum på EURO 300,- (pr. kreditkort) for gruppen ved ankomst. Beløbet vil blive tilbagebetalt ved afrejsen såfremt, der ikke er sket skader på værelserne.

Læs mere om studieture til Dublin
Se alle vores studieture