65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Isaacs Hostel

+
+

Vandrehjem inkl. morgenmad

Isaacs Hostel er Dublins ældste vandrerhjem og samtidig et af de mest populære for grupper. Vandrerhjemmet er beliggende ca. 5 minutters gang fra O’Connell Street.

Isaacs Hostel er især populær for sine virkelig gode og pæne fælles faciliteter. I stueplan er der stort receptionsområde. Receptionen er udformet som en gammel vinkælder - med langborde og bænke. Ved siden af receptionen ligger en lille, men hyggelig gårdhave. Hvis vejret tillader det, bliver der i perioden marts til oktober tændt op i grillen i gårdhaven.

I kælderniveau er der flere fælles rum med bla. automater, sofaer, pool spil, vaskerum osv. Et rigtig godt indkvarteringssted, med en god irsk atmosfære. Der serveres kontinental morgenmad. Desuden er der køkken til fri afbenyttelse.

I indkvarteres i enkle værelser med 6 - 10 senge, af simpel standard. Værelserne er lyse og rummelige med køjesenge. Toilet og bade faciliteterne er pæne og placeret på gangen, opdelt i dreng/ pige afdelinger. Sengelinned er inkluderet men I skal selv medbringe håndklæder.

Bemærk! Ved ankomsten opkræves et sikkerhedsdepositum på EURO 300,- (pr. kreditkort) for gruppen. Beløbet vil blive tilbagebetalt ved afrejsen såfremt, der ikke er sket skader på værelserne.

Læs mere om Isaacs Hostel.

Læs mere om studieture til Dublin
Se alle vores studieture

Rejseekspert Emil kan skræddersy jeres studietur til Dublin

Skræddersyede studierejser til Dublin

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Dublin.

Vis resultater for: