65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Skræddersyet aktivrejse i Holland med flodbåd

Tag på en aktivrejse med en hollandsk flodbåd, og sejl under romantiske broer, oplev de hollandske vindmøller, der er indbegrebet af idyl, og mærk den ægte hollandske ånd, som man kun kan, når man sejler på kanalerne i tulipanernes land.

Aktivrejse med båd på de hollandske kanaler

Tag med BENNS på vores Holland flodbåd og udforsk Holland. De hollandske kanaler har en samlet længde på over 5000  km, som danner en fantastisk rejse. Kanalerne er livsnerven i Holland og bliver mest brugt til at transportere varer og regulere vandstanden, men med en flodbåd er det din billet til at opleve den hollandske kultur fra en ny vinkel.

En hollandsk flodbåd er som et flydende hus med kahytter, køkken, bade- og toiletfaciliteter, stue og ofte soldæk. Sammen med kaptajnen sætter I kursen og kommer hurtigt omkring til alle seværdighederne.

Kulturelle besøg på aktivrejsen

Sæt kursen mod Utrecht, der er Hollands fjerde største by. Her bliver I suget ind i den hollandske historie og charme. Gennem kanalerne bliver I mødt af gamle skifteværfter med udskårne paneler, farverige træer og ikke mindst byens symbol, kirketårnet Dom, der med sine enorme, gotiske vinduer er noget af det flotteste arkitektur fra 1400-tallet.

Fra Utrecht kunne turen gå til Hollands største by. Nordens Venedig, bedre kendt som Amsterdam, fik i 2010 deres kanalområde på UNESCOs Verdensarvsliste. Sejl ned af  ’Den Gyldne Bugt’, der ligger fra Leidsestraat til Vijzelstraat, og sug den hollandske kultur til jer.

Se små og store huse i forskellige farver, gademusikanter og hyggelige bådhuse. Læg til ved en af de utallige caféer, og nyd den afslappede og frie stemning ved kanalen, eller I kan handle ind i de mange supermarkeder og lave maden på båden.

Frihed på aktivrejsen

En tur med Holland flodbåd er en rejseform, der giver frihed, men også stiller krav. Pladsen er begrænset, så tolerance og samarbejde er nødvendigt, da alle har et ansvar for det praktiske ombord såsom rengøring og madlavning. Flodbåden er ideel til dig, der søger sammenhold og oplevelser.

Kom på en sjov og anderledes aktivrejse med BENNS til Hollands kanaler.

Se alle vores studieture

 

Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og få et gratis tilbud på en aktivrejse til Holland med en hollandsk flodbåd.

Fra kr.
Kontakt os for priser
  • Unik rejseform
  • Masser af luft og natur
  • Fleksibel rejseform
  • Varierede oplevelser
Book et møde

Priser på studieturen

Få studieturen skræddersyet
Fra-priser i kr. pr. person
Rejseperiode Kontakt os for mulighederne
Pris pr. person Kontakt os

Find jeres ekskursioner i Holland i Flodbåd

Vi søger efter rejser til dig...

Rejseekspert Emil kan skræddersy studieturen til Holland

Skræddersyede studierejser til Holland

Hej! Jeg kan hjælpe med skræddersy jeres studietur til Holland.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: