Hos BENNS har vi specialiseret os i grupperejser for unge til hele verden for skoler, institutioner, private grupper med mere.

Vi kan hjælpe alle der ønsker at bestille grupperejser for unge, uanset om det drejer sig om et gymnasium, en handelsskole, en institution, en virksomhed eller en privat familiegruppe.

Det eneste der gør sig gældende er, at man skal være min. 10 rejsende. Alle vores grupperejser er baseret på priser på min. 10 personer hvilket gør, at vi kan tilbyde særdeles attraktive priser.

Din personlige rejserådgiver

Vi ønsker at kunne dække alle vores kunders behov og ønsker, og hos BENNS er kunden i centrum og vi skræddersyr grupperejser for unge ud fra jeres ønsker og behov. Vi kender til vigtigheden af grupperejsens formål og ved, at den skal have både sociale og faglige aspekter.Derfor har vi valgt at ligge de forskellige rejseområder ud til de rette kompetencer. Vi er delt ind i grupperejser der vedrører studie, aktivrejser og firmarejser. Vi sikrer derfor dig, at du kommer i kontakt med den rejserådgiver, som har størst viden og fokus indenfor netop det område, som du har brug for assistance til.

Vi ligger stor vægt på fagligheden på vores studie-, gruppe- og skolerejser.

Grupperejser for unge

Gruppe- og Studierejserne henvender sig især til folkeskoler, gymnasier, handelskoler, efterskoler, ungdomskoler og højere læreanstalter. Her tilstræber vi, at tilbyde et produkt, der dels sparer læreren for en masse tid og besvær med planlægningen, og samtidigt sikrer studierejsen en faglig profil af høj kvalitet.

Læs mere om studieture.

Aktivrejser

For jer, der ønsker en grupperejse eller ferie med et mere "aktivt" indhold. Vi arrangerer til en lang række destinationer, hvor naturen og oplevelser i naturen er i højsædet.

Firmarejser

Firmarejserne henvender sig til firmaer, foreninger, familiegrupper, private voksengrupper etc. Efterspørgslen på dette har været stor - dette primært fordi vi har et højt serviceniveau, mange spændende koncepter og et attraktivt forhold mellem pris og kvalitet. Specialgruppeafdeling specialister i alle typer grupperejser for firmaer, foreninger og private.

Læs mere om firmarejser.