65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10-14. Fredag kl. 09-13
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Frankrigs mørke kapitler – guidet tur

Tag på denne guidede tur og oplev historiens vingesus. Selvom nogle kapitler i et lands historie kan være dystre, er de vigtige at få fortalt. Her kommer I på en 2,5 times gåtur og besøger vigtige steder i Paris fra slavetiden, Frankrigs tid som kolonimagt og for bevægelserne, der kæmpede for at ophæve kolonisering og slaveri. En spændende tur med fokus på historie, politik og samfund fortalt af guider med afrikanske rødder.
I Frankrig var slaveri under pres fra ikke-religiøse kredse, som lagde vægten på krænkelse af naturrettighederne. Slaveriet blev kortvarigt afskaffet under revolutionen under parolen frihed, lighed og broderskab, men genindført under Napoleon og først endeligt forbudt i 1848.
I kommer forbi bygninger, monumenter og steder i det centrale Paris, der har haft stor betydning for begivenhederne, der udspillede sig i det 15.-19. århundrede. Hør hvem der har spillet en vigtig rolle, se hvor de vigtige møder blev holdt, og hvor de skelsættende beslutninger blev truffet. Der vil også blive perspektiveret til andre europæiske lande som fx England, som havde en stærk indflydelse på abolitionisme (bevægelse imod slaveri)
Der vil indgå bus og metrotransport under turen, og I skal selv skal sørge for at have købt billetter eller kort.
Den indholdsrige historiske tur kan afsluttes med et besøg på en afrikansk restaurant (tilvalg).Fra-pris pr. person 146,- Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: