65 65 65 63
Mandag - torsdag 08.30 - 14.00. Fredag 08.30 - 15.00.
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Dönersafari

Kreuzberg er en smeltedigel af forskellige nationaliteter, unge og ”alternative sjæle”, hvilket gør bydelen til et meget interessant sted at lægge vejen forbi.
Bl.a. har den tyrkiske indvandring til Berlin, været med til at gøre bydelen til hvad den er i dag, og Kreuzberg omtales da også ofte som ”Lille Istanbul”.
Dönersafarien er en glimrende måde at opleve den multikulturelle del af Berlin på, eftersom I her udforsker området på en anderledes måde.
I starten af turen bliver I introduceret til bydelen og historien om indvandringen til Berlin. Efter det bliver I opdelt i små grupper og får udleveret opgaver, som I selv skal løse.
Materialet er på dansk, tysk og engelsk, men fås også i udgaver udelukkende på dansk. I løbet af opgaven vil nogle af jer skulle interviewe lokale.
Hvis det kan lade sig gøre, besøger I også Omar Mashari moskeen.
I slutter af med, at I sammen stykker historien om den tyrkiske indvandring sammen, i form af et fælles storyboard, som I enten skriver, tegner, danser eller spiller for hinanden.
Turen kan blive gennemført både med og uden et besøg i moskeen.
I skal regne med ca. 3 timer til introduktion, løsning af opgaver samt fremlæggelse. Tiden er inkl. ca. 1 time, hvor I er rundt i byen i grupper med et kort.


Lærere er gratis.
Fra-pris pr. person 124,- Klik her for tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: