65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63

Museum of Air and Space

Hvis I er interesserede i det store univers eller I nysgerrige for at vide mere om luftfart o grummet, så er dette faglige besøg den perfekte mulighed. Paris-le-Bourget, the Museum of Air and Space, er et af verdens fineste museer for luftfart og byder på en omfattende samling, samlet gennem lang tid.
Her kan I se en stor samling på mere end 400 fly, hvor 150 er udstillede. De udstillede fly rangerer lige fra de allerførste flyvemaskiner til det berømte engelske Spitfire jagerfly fra 2. verdenskrig og verdens første kommercielle overlydsfly, Concorden.
Le Bourget er stedet, som alle flyeventyrere, som fx. Charles Lindbergh (den første person der fløj over Atlanten non-stop), har været igennem. Stedet er ligeledes fødestedet for den kommercielle flyvning generelt, og huser således også bygninger, der i sig selv har historisk interesse.
I kan kombinere jeres besøg med 3 forskellige aktiviteter: En guided rundtur blandt de permanent udstillede flyvemaskiner, et besøg ved en Boeing 747 Jumbojet og ved Concorden, samt et besøg i Planetarium (et besøg her foregår kun på fransk). Varighed ca. 1,5 timer med en engelsktalende guide.
Pris pr. person 68,- Klik her for tilbud
Vis resultater for: