65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63

Teaterworkshop & Forestilling

Det optimale tidspunkt for en workshop er sidst på formiddagen, så det på den måde er muligt at slutte besøget med en teaterforestilling om eftermiddagen eller om aftenen.
Den varer som regel mellem 1½ og 2 timer. Vi kan arrangere teater og skuespil workshops inden for en række fokusområder og niveauer afhængig af jeres interesser. Samtlige workshops er ledet af professionelle aktører.
Det er muligt at tage udgangspunkt i f.eks. et teaterstykke eller en musical, eller der kan arrangeres en decideret lektion inden for f.eks. skuespilteknik, scenekamp, teambuilding, sprogforståelse og udtalelse- og musicalteknik, hvor man har fokus på vejrtrækning, sang, dans og skuespil på samme tid.
En teaterworkshop er sjov og brugbar for alle, da workshoppen bliver tilpasset jeres ønsker og behov.
Herunder ses et lille udpluk til inspiration, men tag ellers fat i din rejsekonsulent og hør mere om mulighederne inden for lige præcis jeres interesseområde.

Lion King: Denne workshop er med udgangspunkt i den fysiske udtryksform, der udgør en central af Lion King forestillingen samt selve formidlingen af de centrale temaer i historien som familie, død, konflikt og det at blive voksen. I arbejder med en række teknikker inden for udvikling af de fysiske karakter f.eks. ballistisk dans, følelsesmæssige udtryk, dyrs natur osv. Formålet er, at eleverne skal lære teknikkerne til selv at udvikle en fysisk karakter fra stykket.

39 steps:
På denne workshop får eleverne mulighed for at gå i dybden med nogle unikke områder inden for skuespilkunsten.
Bl.a. inddrages emner som både fysisk teater, komedie som genre, hvordan historien tilpasses fra bog til scene samt især de teknikker, skuespiller gør brug af for at kunne spille så mange forskellige roller i et og samme stykke.
Workshoppen giver deltagerne både udfordrende og underholdende øvelser.

Wicked:
For de elever, der ikke har arbejdet meget med drama på forhånd, er dette et godt udgangspunkt.
I hører om den litterære og politiske baggrund for The Wizard of Oz og Wicked, og der bruges elementer af bl.a. sang og rollespil til at finde ud af, hvorledes storytelling påvirker publikum.

Les Miserables:
I denne workshop har I muligheden for at opleve Les Meserables set fra skuespillernes synspunkt.
Der arbejdes med en dybere indsigt i historien, og som følge deraf benytter I rigtige remedier og kostumer fra forestillingen, mens plot og karaktererne diskuteres.
Det er en af hovedsangene, I skal opsætte, og her fokuseres der på bevægelse og selve arbejdet med en bevægelig scene.

Teater- / og skuespilsworkshops: Hvis I ikke ønsker at tage udgangspunkt i et stykke, men hellere en decideret professionel lektion, så har vi også mulighed for at arrangere det for jer. Det henvender sig mere til øvede med nogen eller meget kendskab til områderne.
Vi kan arrangere både skuespil-, danse- og fysiskteater-workshops. Få yderligere information hos din rejsekonsulent.


Prisen er for 90 min.
For længere tid - spørg din rejsekonsulent for pris.
Pris pr. person 227,- Klik her for tilbud
Alle priser er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: