65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10-14. Fredag kl. 09-13
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Sintra eller Cascais/Estoril

Sintra var de gamle portugisiske kongers sommerresidens, og ligger i højlandet vest for Lissabon. Sintra er helt ideel til en heldagsudflugt fra Lissabon, og kan nås relativt hurtigt med enten buds eller tog.
Der kører jævnligt tog fra Rossio-stationen til Sintra.
Sintra byder på såvel kulturelle som naturmæssige oplevelser og er i øvrigt optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Hovedattraktionene i selve Sintra by er kongepaladset Palácio Nacional de Sintra fra 900-tallet, der er et meget smukt eksempel på en kombineret maurisk, gotisk og manuelinsk arkitektur.
I tillæg er byen charmerende med snævre gader med masser af cafeer og restauranter.

Højt over byen finder I den gamle mauriske borg, Castelo dos Mouros fra 700-tallet, som absolut kan være værd at gå op til.

I det fjerne fra Castelo dos Mouros kan man se det gamle Pena kongeslot, som var kongelig residens i 1800-tallet. Et på mange måder finurligt slot på grund af de mange farver og de mange forskelligartede arkitektoniske detaljer. Men en god oplevelse, som man bør få med, når man er i Sintra. Der går lokalbus fra Sintra by op til Pena-slottet.

Et alternativ til besøget i Sintra er besøg i de kendte badebyer Cascais og Estoril. De to byer ligger side om side ved kysten vest for Lissabon. Cascais er en lille hyggelig by med gågader med små charmerende butikker. Her finder I en dejlig strand. Estoril ligger 3 km. fra Cascais, og på stranden kan man gå fra den ene by til den anden. Cascais og Estoril vil være oplagte at kombinere med et besøg i Sintra. Besøget i enten Sintra eller Cascais/Estoril kan også arrangeres som halvdagsudflugt. Hør nærmere.


Prisen er angivet for 4 timers engelsktalende guide for grupper á max 40 personer.
NB! Der er desuden tillæg for guide, hvis turen afholdes i tidsrummet mellem kl. 20.00 - 08.00 og på en lørdag, søndag eller helligdage.

Vi kan arrangere frokost på udflugten, kontakt din rejsekonsulent for priser.
Fra-pris pr. gruppe 1.816,-
Få et tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: