65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63

Sintra eller Cascais/Estoril

Sintra var de gamle portugisiske kongers sommerresidens, og ligger i højlandet vest for Lissabon. Sintra er helt ideel til en heldagsudflugt fra Lissabon, og kan nås relativt hurtigt med enten buds eller tog.
Der kører jævnligt tog fra Rossio-stationen til Sintra.
Sintra byder på såvel kulturelle som naturmæssige oplevelser og er i øvrigt optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Hovedattraktionene i selve Sintra by er kongepaladset Palácio Nacional de Sintra fra 900-tallet, der er et meget smukt eksempel på en kombineret maurisk, gotisk og manuelinsk arkitektur.
I tillæg er byen charmerende med snævre gader med masser af cafeer og restauranter.

Højt over byen finder I den gamle mauriske borg, Castelo dos Mouros fra 700-tallet, som absolut kan være værd at gå op til.

I det fjerne fra Castelo dos Mouros kan man se det gamle Pena kongeslot, som var kongelig residens i 1800-tallet. Et på mange måder finurligt slot på grund af de mange farver og de mange forskelligartede arkitektoniske detaljer. Men en god oplevelse, som man bør få med, når man er i Sintra. Der går lokalbus fra Sintra by op til Pena-slottet.

Et alternativ til besøget i Sintra er besøg i de kendte badebyer Cascais og Estoril. De to byer ligger side om side ved kysten vest for Lissabon. Cascais er en lille hyggelig by med gågader med små charmerende butikker. Her finder I en dejlig strand. Estoril ligger 3 km. fra Cascais, og på stranden kan man gå fra den ene by til den anden. Cascais og Estoril vil være oplagte at kombinere med et besøg i Sintra. Besøget i enten Sintra eller Cascais/Estoril kan også arrangeres som halvdagsudflugt. Hør nærmere.
Pris pr. gruppe 1.451,-
Klik her for tilbud
Vis resultater for: