65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Benns.Tours.ExpiredTours.PopUpText
65 65 65 63

Byrundtur til fods i det historiske Beijing. Heldagstur.

En heldagsudflugt i Beijing med engelsktalende guide, hvor byens historiske attraktioner og landemærker skal besøges. Turen varer 8 timer og inkluderer frokost og metro-billetter. Turens højdepunkter er:
• Tiananmen Square. Byens centrale, store plads, der regnes for den største i verden. Pladsen er omkranset af vigtige bygninger som Tiananmen Tower, Folkets Hal, Maos Memorial Hall, Kinas nationalmuseum og monumentet for Folkets Helte
• Den forbudte By. Paladset blev oprindeligt bygget af kejser Yongle i perioden 1406 – 1420. Paladset er så stort, at der er ansat et restaureringshold på fuld tid, som er beskæftiget med at male og reparere paladset. I alt 24 kejsere fra Ming og Qing dynastierne har boet og regeret herfra.
• Hutongerne med rickshaw. Her kommer I til at opleve de snævre gader og sideveje, som typisk forbindes med Beijing. Gaderne dannes af de små private gårdhuse, Siheyuan, der støder op til hinanden, en efter en. Flere beboelsesområder er blevet dannet på denne måde.
• Houhai, Back Sea & Nanluoguxiang områderne. Disse områder er kendt som det skønne Shi Cha Hai område, en af byens sociale centre. Her finder i masser af små gårdhuse, tidligere ejet af kendte forfattere og kunstnere. Nanluoguxiang især er berømt for sine hutonger og gårdhuse , men også kendt for sine caféer, barer, tøjbutikker og håndværksbutikker.Prisen er baseret på grupper á min. 45 personer.
Pris pr. person 238,- Klik her for tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: