65 65 65 63
Mandag - fredag 08.30 - 14.00.
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63

Beijing – til evig tid - heldagstur

Heldagsudflugt i og udenfor Beijing med engelsktalende guide, hvor I besøger flere af byens attraktioner og landemærker. Udflugten varer ca. 8 timer inklusive frokost og transfer tilbage til hotellet. Turens højdepunkter er:
• Den Store Mur. Besøg ved Den Store Mur ved Juyongguan sektionen, som er den nærmeste sektion. Lidt nærmere end Badaling sektionen. Begge sektioner af den Store Mur, beskytter det samme bjergpas, hvor Badaling Expressway og en togforbindelse nu kører igennem.
• Det olympiske område med det store atletikstadion Bird’s Nest’ og svømmestadion ’Water Cube’. Bird’s Nest var det store atletikstadion, hvor åbnings- og afslutningsceremonierne til Olympiaden i 2008 blev afholdt. Bird’s Nest designet er resultatet af en konkurrence udskrevet i år 2002. Designet, som tager udgangspunkt i studier af gammelt kinesisk keramik, benytter sig af en stålkonstruktion, der dels skjuler støtteelementer til taget, og dels leder tankerne hen på en fuglerede. Den olympiske park ligger nord for disse to stadioner. Parken tjente som bo- og opholdssted for atleterne, deres trænere og de mange fans. Efter legene tjener parken som grønt åndehul i Beijing.
• Tiananmen Square. Byens centrale, store plads, der regnes for den største i verden. Pladsen er omkranset af vigtige bygninger som Tiananmen Tower, Folkets Hal, Maos Memorial Hall, Kinas nationalmuseum og monumentet for Folkets Helte
• Den forbudte By. Paladset blev oprindeligt bygget af kejser Yongle i perioden 1406 – 1420. Paladset er så stort, at der er ansat et restaureringshold på fuld tid, som er beskæftiget med at male og reparere paladset. I alt 24 kejsere fra Ming og Qing dynastierne har boet og regeret herfra. Den forbudte By er optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1987.
• Fuqiang Hutong og Wangfujing Dajie. Her kommer I til at opleve de snævre gader og sideveje, som typisk forbindes med Beijing. Gaderne dannes af de små private gårdhuse, Siheyuan, der støder op til hinanden, en efter en. Flere beboelsesområder er blevet dannet på denne måde. Hutongernes gader ligger som gaderne på fx. Mamnhattan, d.v.s. i lige linjer – 90 grader på hinanden. Wangfujing Ave. Og det omkringliggende kvarter har et pænt udvalg af butikker af forskellig karakter som f.eks. tøj og souvenir. Hertil kommer mange caféer og restauranter.Prisen er baseret på grupper á min. 10 personer.
Fra-pris pr. person 558,- Klik her for tilbud
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: