65 65 65 65
Mandag - torsdag 08.30 - 15.30. Fredag 08.30 - 15.00.
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Gudhjem Vandrerhjem

Når man vælger at bo på Gudhjem Vandrerhjem, kommer man til at bo centralt i byen. Havnemiljøet ligger mindre end 50m fra vandrerhjemmet, og strøggaden er lige udenfor.

Gudhjem er ubestridt østkystens mest charmerende fiskerleje. Fra havnen, der er sprængt ud i klipperne, rejser Bokul fjeldet sig stejlt op mod landevejen og den imponerende bro over Holkadalen. Husene ligger tæt, bygget helt ind til grundfjeldet, mange med særprægede terrassehaver formgivet af naturen.

Gadebilledet er charmerende med de stejle til tider snoede gader, velholdte huse, spændende forretninger og en sydlandsk frodighed, der skyldes klippernes evne til at gemme på dagens sol og varme. Det betyder også at sommeren varer længere på Bornholm. Det giver gode vækstbetingelser for planter, der normalt ikke vokser på vore breddegrader såsom figentræer, morbærtræer og andre eksotiske planter.

På grund af byens specielle beliggenhed, de små, velholdte huse, det høje lys over kysten, og den sydlandske stemning der råder her, er og var den meget søgt af malere. På ture rundt i og omkring byen finder man ofte disse i færd med at udøve deres kunst.

Gudhjem har ca. 800 helårsindbyggere, byen er forretningsmæssigt forsynet med dagligvarerforretninger, bager, silderøgeri, (Gudhjem var det første sted på Bornholm hvor man begyndte at røge sildene) frisør, svømmehal, samt diverse kunstbutikker med alt fra glaspusteri til keamik, en biograf samt restauranter og caféer.

Fra Gudhjem Vandrerhjem er der ca. 500 m til den lokale svømmehal med sauna, solarium og en 40 m lang rutsjebane.

Stine kan skræddersy studieturen til Bornholm

Skræddersyede studierejser til Bornholm

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy jeres studietur til Bornholm.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: