65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Loading

Dyk ned i den lokale kultur og mærk storbyens puls med en storbyferie.

Storbyrejser er altid garant for en oplevelsesrig ferie. Er I for eksempel til teater, musik, gastronomi, historie eller bare at gå på oplevelse i gader og stræder og indsnuse atmosfæren, byder BENNS storbyferier verden over på helt unikke kulturelle oplevelser og seværdigheder.

En storbyferie henvender sig til alle aldersgrupper. Store som små vil kunne finde masser af spændende aktiviteter og underholdning på en storbyferie, uanset om man er til afslapning eller action. Desuden er man ikke så afhængig af vind- og vejrforhold, hvilket blot er en af grundene til at storbyrejser er et stort hit hele året rundt.

Hos BENNS har vi storbyferier til uendeligt mange destinationer kloden rundt og også billige løsninger, der muliggør ekstraordinære oplevelser for selv det mindste budget. Hos os kan I skræddersy jeres storbyferie, så den passer præcis til jeres behov og jeres ønsker.

Storbyferie i USA

Hvis I er til pulserende metropoler og drømmer om at opleve USA, så tilbyder BENNS storbyrejser til USA. USA er mulighedernes land og det fornemmes aller klarest i landets mange og forskelligartede storbyer, der alle har noget unikt at tilbyde. I kan blandt andet rejse til Los Angeles på USA's smukke vestkyst, hvor man hurtigt fornemmer, at man er kommet til drømmenes by. Her kan du opleve stjernernes by og samtidig udforske den fantastiske natur, der kendetegner denne del af USA. På USAs vestkyst er San Francisco altid et besøg værd på storbyferie i USA. Byen emmer af frihed og glæde, og det hyggelige og frisindede kunstermiljø kan fornemmes overalt.

Rejser man til østkysten på sin storbyferie USA er New York uundgåelig og et must-see. Her får I fantastiske shoppemuligheder og rig mulighed for at opleve New Yorkernes ånd. New York er uudtømmelig for kulturelle udbud, og hvad enten I er til opera, teater, museer eller ballet, er New York det perfekte valg. Hvis man alligevel befinder sig på østkysten, er Washington D.C. bestemt også nævneværdig når man overvejer storbyferie i USA. Med det utal af unikke og forskelligartede storbyer, som USA rummer, kan BENNS helt sikkert skræddersy en storbyrejse til USA, der passer med jeres ønsker og drømme.

Storbyferie i Australien

Australien byder på et væld af forskelligartede og helt fantastiske storbyer, som turister fra hele verden rejser til for at opleve.

BENNS tager jer også med på storbyferier i Australien, hvor I kan udforske én eller flere af Australiens mange fascinerende metropoler. Jeres storbyferie i Australien kan være et spændende supplement til vandreferien eller naturrejsen eller et ekstra krydderi på rundrejsen, badeferien eller ferien i autocamper. 

BENNS' storbyferier i Australien kan bringe jer på visit i skønne Sydney, Australiens største by, som huser det berømte, dansktegnede operahus og hvis smilende, afslappede befolkning og lokalkultur i høj grad bærer præg af de omgivende naturrigdomme. Din storbyferie i Australien kan også gå til den sofistikerede metropol Melbourne, som bugner af attraktioner og must-see seværdigheder. Eller hvad med en helt tredje by, som f.eks. Adelaide, Perth eller Cairns? Mulighederne er mange.

På storbyferien i Australien får I indsigt i Australiens kultur og historie samt mulighed for at afprøve alt det sjove lige fra landets gastronomi til underholdning og lokale fritidsaktiviteter.

Storbyferie i Mellemøsten - Dubai

Mellemøsten er rig på kultur og historie og gemmer på et hav af seværdigheder, og dette gælder især i de mange spændende og forskelligartede storbyer, hvorfor storbyferie Mellemøsten er et rigtig godt rejsevalg, hvis man vil have et indblik i den Mellemøstlige kultur og livsstil.

En af de mest velkendte destinationer, når man snakker om storbyrejser Mellemøsten, er det nok primært den super moderne og yderst velhavende by Dubai, som med sin kontrastfyldte blanding af imponerende, luksuriøs og meget moderne arkitektur og traditionelle arabiske markedspladser med lokale lækkerier og et eksotisk vareudvalg er en storslået og særpræget oplevelse for alle sanser, og en oplevelse man sent glemmer.

På jeres storbyferie i Dubai kan I f.eks. også besøge Omans hovedstad, Muscat, der med sin fortryllende stemning bringer associationer til de vidunderlige historier fra tusind og én nats eventyr. Alternativt den 'grønne by' Abu Dhabi.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres storbyferie. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen. 

Storbyferie i Los Angeles
Storbyferie i Los Angeles
Storbyferie i New York
Storbyferie i New York
Storbyferie i Sydney
Storbyferie i Sydney
Storbyferie i Dubai
Storbyferie i Dubai
Rejseekspert Ditte kan skræddersy din storbyferie

Skræddersyede storbyferier hos BENNS

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din storbyferie.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: