65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Tanzania

Tanzania er for de fleste ensbetydende med safari, og er derfor er dette kæmpe land en vældig populær safaridestination. På en safari i Tanzania besøger man gerne Serengeti, Ngorongorokrateret, Lake Manyara og det smukke, bjergrige landskab omkring Kilimanjaro, hvor oplevelsene står i kø.

 

Safari i Serengeti - Tanzanias stolthed

På grænsen til Kenya i det vestlige Tanzania ligger Serengeti National Park, der er berømt for den årlige vildtvandring, hvor millioner af gnuer og zebraer vandrer fra den sydlige del af Serengeti og Ngorongoro til Masai Mara i Kenya og tilbage igen - konstant fulgt af de allestedsnærværende rovdyr i form af løver, leoparder og lignende! Dette fænomen er et helt utroligt syn og en oplevelse for livet! 

Nær Serengeti ligger Olduvai-kløften, hvor mange af de ældste hominid–fossiler og genstande er blevet fundet.

En safari i Serengeti byder på enorme vidder med den berømte græssavanne, acacietræer, kopjes (gamle klippeformationer) og masser af dyr! Ikke mindst tilstedeværelsen af 'The Big 5': Løven, elefanten, leoparden, bøflen og næsehornet.

 

Safari i Ngorongoro-krateret

Skal der nævnes ét sted i Afrika, som må betegnes som det bedste sted at se storvildtet i koncentreret form, må det være i Ngorongoro-krateret, hvor bl.a. de berømte 'Big 5' er rigt repræsenteret. Dette enorme krater ligger på vejen fra Serengeti til kysten, og frister med helt unik natur og formidabelt, intenst dyreliv.

Det udslukte krater, der ligger 600 meter under kraterkanten, er hjemsted for et uforligneligt dyreliv, hvis lige er svært at finde. Synet af den frodige vulkanbund fra kraterkanten er ganske enkelt magisk. En tur Ngorongoro er bestemt anbefalelsesværdigt på en Tanzania safari!

 

Tag på safarirejse i Tanzania med BENNS

Tager I på safari i Tanzania med os, garanterer vi, at I får det bedste af alle verdener med alt lige fra enestående natur, enorme mængder af vilde dyr, kulturmøde med Maasai-folket til historiens vingesus ved Olduvai Gorge.

Et lille udpluk af de mange oplevelser, du kan få på en rejse til Tanzania med BENNS:

  • De enorme dyreflokke på Serengeti
  • Stå på kraterkanten af Ngorongoro
  • De træklatrende løver og store bavianer ved Lake Manyara
  • Fossilfund i Olduvai Gorge
  • Ballonsafari over Serengeti
  • Kulturmøde med Maasai-folket
  • Anderledes safari i de sydlige safariparker som Selous og Ruaha

En safari i Tanzania er for jer, der søger en oplevelsesrig rejse med alt, hvad hjertet begærer af storslåede natur- og vildtoplevelser, rigt kulturliv, urgammel historie og billedskønne kyststrækninger.

 

Kombiner safarirejsen med en badeferie

En safari i Tanzania er en utrolig mættende oplevelse for alle sanserne. Vi anbefaler derfor altid vores kunder at overveje at slutte Tanzania safarien af med en skøn, afstressende badeferie på, hvor safarioplevelserne kan fordøjes i ro og mag.

Hos BENNS har vi et stort udvalg af rejser med safari i Tanzania i kombination med en badeferie, der passer til enhver smag, alder og pengepung.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Tanzania. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Se alle vores safarirejser
Læs mere om alle vores rejser i Afrika

Safari i Tanzania | Løver på Serengeti
Safari i Tanzania | Løver på Serengeti
Safari i Tanzania | Drikkende zebraer i Serengeti
Safari i Tanzania | Drikkende zebraer i Serengeti
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Rejseekspert Henrik kan skræddersy din safari i Tanzania

Skræddersyede safarirejser i Tanzania

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din safari i Tanzania.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: