65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

En safari i Namibia er en helt anden form for safari end i Kenya og Tanzania. Naturen, dyrene og den generelle omgivelser i helt særegne i Namibia og dermed også unikke i forhold til hvad man ellers kan forvente af en safarirejse.

Namibia er måske Afrikas bedst bevarede hemmelighed når det kommer til safari. Namibia byder på nærmest uendelige muligheder når der kommer til safari lige fra Kalahari ørkenens stilhed, Caprivi tangens mere end 430 fuglearter og ørkenelefanterne i Damaraland til Etosha parkens store mængder af vilde dyr. 

Etosha nationalparken er med sine 20.000 km2 det mest besøgte safariområde i Namibia og ikke uden grund. Her finder man bl.a. nogle af Afrikas største elefanter. Læs mere om Etosha.

Namibia som land byder på masser af andre store oplevelser udover safarioplevelser. Her kunne nævnes Fish River Canyon og de enorme sanddyner i Sossusvlei.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rejse til Namibia. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om alle vores safarirejser

Læs mere om alle vores Afrika rejser

De imponerende sanddyner i Sossusvlei
De imponerende sanddyner i Sossusvlei