65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Safarirejser i Zimbabwe er for mange synonymt med safarioplevelserne i Hwange nationalparken. Et andet område af betydelig interesse er Mana Pools i det nordlige Zimbabwe.

Safari i Mana Pools

Mana Pools er et fremragende vildtreservat lige i hjertet af et større safariområde, der også inkluderer Lower Zambezi National Park, på den anden side af Zambesi floden.  

Natursceneriet i Mana Pools er ganske enkelt bjergtagende centreret om den majestætiske Zambezi flod, der med sine enorme vandmængder sørger for frodige landskaber i området. Her finder i åbne stepper med saftigt græs og skove af mahogni og ibenholt.

Området byder på en høj koncentration af vildt, lige fra elefanter, løver, leoparder, plettede hyæner og flodheste og til krokodiller. Mana Pools udmærker sig desuden som hjemsted for den største population i Afrika af vilde hunde.

Mana Pools er kendt viden om for de gode muligheder for 'walking safaris'. Nogle af parkens guider har været der i årtier og har opbygget et nært forhold til mange af dyrene.

Matobo National Park

Et tredje område, der kunne være interessant at besøge et Matobo nationalparken, hvor I bl.a. kan se sorte og hvide næsehorn, mange leoparder og ikke mindst sjældne ørne.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safarirejse til Zimbabwe. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om alle vores safarirejser

Læs mere om alle vores Afrika rejser

 

En løve spottet på safari i Zimbabwe
En løve spottet på safari i Zimbabwe
I finder et rigt dyreliv på safari i Zimbabwe
I finder et rigt dyreliv på safari i Zimbabwe