65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Sydafrika er på mange måder meget mere end et safariland, men når det kommer til safari er der hovedsagelig 2 områder, som er værd at omtale ifm. overvejelser om en safari i Sydafrika

Kruger parken og Madikwe området i det nordøstlige Sydafrika og Phinda Mkhuze området i landets sydøstlige del.

Safari i Sydafrika: Kruger parken

Kruger National Park ligger i Sydafrikas nordøstlige del og grænser op til Mozambique. Kruger parken er det største og helt givet mest kendte og mest besøgte safariområde i Sydafrika. Men næsten uundgåelige ifm. en safari i Sydafrika.

Kruger parken udmærker sig på 3 områder:

  • Et fantastisk område som har været foregangsområde til at beskytte dyrene
  • Der er et væld af flotte private Game Reserve med let adgang til dyrene
  • Generelt let adgang til at se dyrene, uanset om man er i private Game Reserve eller ej.

Safari i Sydafrika: Madikwe Game Reserve

Madikwe er et relativt stort vildtreservat og ligger helt op til grænsen til Botswana. Reservatet blev etableret i 1991 på indvundet landbrugsjord, hvotil dyrene blev hentet. Landskabet her er stærkt præget at savanne og let skovareal med spredte klippeformationer i det ellers flade l

Madikwe er det bedste malarifrie safariområde i Sydafrika, og er især velegnet til familier med meget små børn, ældre rejsende og andre som er interesserede i at undgå at tage malariapiller.

Udover at være malariafrit området regner det heller ikke nær så meget i dette område som i resten af Sydafrika.

Vil man have en safari i Sydafrika hvor der er langt imellem turisterne, hvor der ikke er malaria og som heller ikke koster det halve af kongeriget, så kunne Madikwe være stedet.

Safari i Sydafrika: Phinda Mkhuze området

Phinda Mkhuze ligger i KwaZulu Natal provinsen i Sydafrika, og er et safariområde, som ikke er kendt af særlig mange. Udover safarien byder dette privatejede reservat på skønne, åbne strande og eneorme sandklitter ud til kysten. Phinda er et mindre safariområde men med høj kvalitet i indkvarteringen og god mængde af dyr.

En Sydafrika safari, der går Phinda Mkhuze, er en safari for de kvalitetsbeviste.

En Sydafrika safari er sjældent det eneste, man foretager sig i Sydafrika. Langt de fleste kombinerer safarioplevelserne med andre typer af oplevelser som f.eks. en køretur på den berømte Garden Route og et besøg i Cape town og vinlandet.

En safari i Sydafrika til Kruger parken kan også kombineres med en rundrejse i nogle af nabolandene: Botswana, Namibia og Zimbabwe inkl. Victoria Falls.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres safari i Sydafrika. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om alle vores safarirejser
Læs mere om alle vores rejser til Afrika

Safari i Kruger National Park - safari i Sydafrika
Safari i Kruger National Park - safari i Sydafrika