65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Drømmer I om en rundrejse i New Zealand? Hos BENNS er vi med til at opfylde jeres rejsedrømme. Vores udbud af rejser i New Zealand er stort og ligeså er vores kompetencer. Vi kan arrangere alt lige fra rundrejser i New Zealand til kør-selv-ferie, autocamper i New Zealand og krydstogter.

Lad inspirationen starte på denne side, eller find yderligere informationer om rejser til New Zealand, hvis I gerne selv vil planlægge jeres kommede rejse.

Rundrejser i New Zealand med rejseleder

Vi kan tilbyde rundrejser med rejseleder i New Zealand. Vi har udarbejdet forskellige rundrejser New Zealand med forskelligt indhold og af forskellig varighed. En rundrejse i New Zealand vil give jer lidt af det hele, så I får set og oplevet mest muligt og får et indblik, som man ikke altid vil kunne få på egen hånd.

Vi benytter os kun af erfarne og kompetente guider, så I får det optimale ud af jeres drømmerundrejse.

Rundrejser på Nordøen

Vil man opleve naturen og samtidig storbyen, så er en rundrejse til nordøen i New Zealand det rigtige valg. Her kan man opleve Auckland, der byder på alt fra gourmet restauranter og spændende museer. Det er også på en rundrejse på nordøen i New Zealand, at man kan besøge New Zealands hovedstad, Wellington.

Rundrejser på Sydøen

Tag på en rundrejse på sydøen i New Zealand og få nogle helt fantastiske naturoplevelser. Nogle af højdepunkterne på sydøen er Milford Sound, Lake Tekapo og Kaikoura. I Kaikoura er der mulighed for at se hvaler og svømme med delfiner. Generelt ligger alle de fantastiske naturoplevelser på rad og række på sydøen i New Zealand. Og uanset om man tager på rundrejse med en gruppe, eller med egen bil eller autocamper, så vil man blive imponeret.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i rundrejse i New Zealand. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om rundrejser her.

Spot Kiwi'en på en rundrejse i New Zealand
Spot Kiwi'en på en rundrejse i New Zealand
Den kendte stenkirke ved Lake Tekapo - Rundrejse i New Zealand
Den kendte stenkirke ved Lake Tekapo - Rundrejse i New Zealand
Besøg Auckland på en rundrejse i New Zealand
Besøg Auckland på en rundrejse i New Zealand