65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

De fleste har sikkert drømt om en rundrejse i Canada. På en rundrejse i Canada kan man opleve den storslåede natur med de smukke sneklædte bjerge, de smukke søer og det fantastiske dyreliv. For mange er Canada lig med den ultimative naturoplevelse kombineret med skønhed og ro. Og for de der har besøgt landet, har flere af dem tabt hjertet til dette uspolerede naturparadis.

Hos BENNS ved vi vigtigheden af, at man selv skal have besøgt landet og rejst rundt. Vores rejsekonsulenter har derfor ikke kun besøgt landet èn gang - men flere gange. De står klar til at rådgive jer om jeres Canada rundrejse. Vi kan både være behjælpelig med rundrejser i Canada - og skræddersyede rejser som matcher jeres behov og ønsker.

Rundrejser Canada med rejseleder

Vi arrangerer rundrejser i Canada i samarbejde med G-adventures og National Geographic. 

Rundrejser i Canada på egen hånd

Udover at vi kan arrangere rundrejser i Canada med rejseleder, så kan vi også arrangere grupperejser / rundrejser i Canada, hvor I selv kan være medbestemmende over farten. Vi tilbyder muligheden for at I kan køre selv, og I bestemmer selv, om I ønsker at køre i bil eller autocamper.

En rundrejse i Canada kan pakkes på forskellige måder, men kendetegnet for de fleste rundrejser er, at vi sørger for fly, transport og ophold. Der er ofte også forskellige udflugter inkluderet. Under de forskellige rundrejser står dog nævnt, hvad den enkelte rundrejse inkluderer og ikke inkluderer. Men mulighederne er mange for at få den ultimative ferie i det canadiske, hvor I selv er medbestemmende over turen og tempoet.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i rundrejse i Canada. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om rundrejser her.

På en rundrejse i Canada er I måske heldige nok til at se bjørne
På en rundrejse i Canada er I måske heldige nok til at se bjørne
Besøg Vancouver på en rundrejse i Canada
Besøg Vancouver på en rundrejse i Canada