Hvad kan man forvente, når man rejser med National Geographic og BENNS?

  • En vidende lokal guide, kaldet CEO
  • En rejsegruppe på maximalt 16 personer, ofte mindre
  • Masser af egen tid og egne valg under hele rejsen, samtidig med at adskillige måltider og aktiviteter er inkluderede
  • 100% garanteret afgang – når I har booket, er I sikre på at komme afsted!
  • Ingen ekstra omkostninger for folk, der rejser alene. Der deles så værelse med anden person af samme køn. Men man kan naturligvis altid betale et tillæg for at bo for sig selv.
  • En uforglemmelig oplevelse med værdi for alle pengene – og lidt til!

Hanne og Peter ville se verden på en ny måde

Mød Hanne og Peter, et par i 50’erne. Myanmar har altid været deres store rejsedrøm, men de har aldrig rigtig stødt på den rejse, der ville lade dem opleve Myanmar på den måde, de ønskede, nemlig ægte, kulturel interaktion uden at give afkald på komforten på rejsen.

At rejse med National Geographic og BENNS gav dem den ideelle kombination af sjov, ægthed, og opdagelse sammen med fleksibilitet, bekvemmelighed og den lejlighedsvise selvforkælelse.

Tag på rejse med National Geographic og BENNS
Tag på rejse med National Geographic og BENNS

"Måden rejsen var organiseret på var bare helt I top. Vi havde masser af tid og frihed til at gøre, hvad vi gerne ville. Rejsen oversteg på alle måder vores forventning om at komme ind under huden på rejsemålet og tæt på de lokale. Vores medrejsende. Hvordan vi kom rundt. Hvor vi boede. Det var et fantastisk eventyr".

Oplev mere

Mærk friheden
Rejserne inkluderer masser af tid på egen hånd til at forme eventyret efter jeres hoved. Før afrejsen modtager I artikler og rejsetips fra National Geographic, som inspiration til at I kan få så meget ud af rejsen som muligt. 

Lær mere
Hver rejse inkluderer muligheden for at lære mere om vores verden gennem unikke, interaktive oplevelser med lokale eksperter som historikere, marinebiologer, fotografer, buddhistiske munke, køkkenchefs og andre fagfolk…

Vær med til at ændre verden
Ved at tage på en National Geographic rejse med BENNS er I med til at støtte udviklingsprojekter over hele verden i tillæg til støtten til National Geographics generelle non-profit mission indenfor bevarelse, udforskning, forskning og uddannelse.

Rejser med National Geographic & BENNS | Myanmar | Foto: G Adventures

Kom hurtigere og behageligere rundt

National Geographic rejser med BENNS er skræddersyede på en sådan måde, at især tiden er optimeret. Her får I masser af oplevelser på mindre tid. På rejserne er indenrigsfly altid inkluderet, og transporten over land foregår i private køretøjer, kun for jer og jeres gruppe. På den måde er rejsen mere fleksibel med mulighed for også at opleve steder off-the-beaten-track.

Flere måltider er inkluderede

National Geographic rejserne inkluderer altid en lang række måltider. Ikke alle, da der også er tid til, at I selv kan finde en god restaurant til f.eks. frokost. Måltiderne repræsenterer er perfekt mix af fine måltider med kniv og gaffel på gode restauranter, måltider med lokale familier og andre kulinariske oplevelser.

Rejser med National Geographic & BENNS | Myanmar | Foto: G Adventures
Rejser med National Geographic & BENNS | Myanmar | Foto: G Adventures

"Vi tog ikke hele den lange vej for bruge tid på hotelværelset, men det var yderst behageligt, efter en lang dag med fantastiske oplevelser, at komme ‘hjem’ til et værelse, hvor vi kunne slappe af og være trygge. Indkvarteringen var både behagelig og velindrettet, og nogle igen var helt unikke".

Eventyrlig søvn

Indkvarteringsstederne på National Geographics rejser er nøje udvalgt efter, at de repræsenterer rejsemålets unikke karakteristika og historie. Nogle af stederne vælges på grund af selve stedets historisk arv, andre på grund af en unik placering i landskabet med f.eks. enestående udsigt.

Det gennemgående træk for alle indkvarteringssteder er dog, at de hver især tilfører noget ekstra til den samlede rejseoplevelse. Det er ikke bare et sted at overnatte, men et sted med egen historie, der understøtter rejsens oplevelsesniveau og værdi.

Om National Geographic Society

The National Geographic Society er en global non-profit organization, som har som mission at udforske og beskytte vores planet. Selskabet støtter i hundredvis af bevarelses- og beskyttelsesprojekter over hele kloden hvert eneste år og er med til at inspirere nye generationer gennem uddannelsesmæssige initiativer og ressourcer.

Selskabets midler til at opfylde sin mission kommer fra selskabet unikke og enestående mediaplatform. National Geographic har gennem mange år fanget og begejstret et globalt publikum med højkvalitets magasiner, TV-kanal, bøger og senest en unik digital og social platform. Selskabet anvender kun materiale fra de bedste videnskabsfolk, fotografer, eventyrere, journalister og TV-producenter for at formidle sit budskab og regnes for state-of-the-Art indenfor visuel præsentation af vores planet.