Vi samarbejder med følgende rederier / krydstogtsselskaber:

Læs mere om dem alle herunder:

Costa Cruises

Costa Cruises er det bedste Italien har at byde på når det kommer til krydstogter. Costa har en relativ ny flåde, og udbygger den hvert år med nye skibe. Costa Cruises har blandt andet Costa Serena, Favolosa og Deliziosa og senest har de i 2012 søsat det nye flotte skib Costa Fascinosa.

Costa har ombord på deres nyeste skibe, Samsara konceptet, som er et velgennemtænkt Wellness koncept, hvor Kahyt, behandlinger og mad går op i en højere enhed. Blandt andet er det muligt at få en kahyt med direkte forbindelse ind i Wellness området, samt special restaurant for kunder på disse produkter.

Læs mere om Costa Cruises' skibe.

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er ikke uden grund blevet kåret til Verdens bedste krydstogt for større skibe (Condé Nast 2007). På top 10 indtager Celebrity de 4 første pladser, hvilket i sig selv er en bedrift, når man ser det selskab de er sammenlignet med. Af sammenligninger er blandt andet Holland America Line, Queen Elizabeth 2 og Mary, samt Disneys skibe. Med andre ord er Celebrity toppen når det gælder større krydstogtsskibe (1500+ passagerer).

Celebrity står får den klassiske og stilfulde Cruise oplevelse, hvor mad og service når nye dimensioner, som man ellers kun finder i den absolutte restaurant elite i Danmark. Forskellen er blot, at på Celebrity er det 24 timer i døgnet, man har fornøjelsen af den absolutte service og de kulinariske fristelser. Service er et nøgle ord ombord på Celebrity flåden, hvilket er grunden til de mange priser år efter år.

Læs mere om Celebrity's skibe.

Celebrity Infinity
Celebrity Infinity


Norwegian Cruise Line (NCL)

Norwegian Cruise Line (NCL), også kendt som Norwegian, blev grundlagt i 1966. Med nogle af de nyeste skibe i branchen kan Norwegian Cruise Line prale af den yngste flåde blandt de største nordamerikanske krydstogtskibe.

Konceptet ombord er meget innovativt, indrettet til at give jer maksimal frihed og fleksibilitet. Takket være en bred vifte af revolutionerende funktioner, ud over en række nye rum og interaktive oplevelser, der er beregnet til at begejstre og inspirere, er I garanteret en ferie som ingen anden.

Læs mere som Norwegian Cruise Lines skibe.

MSC Cruises

MSC har stolte traditioner inden for skibsfart, og er blandt andet verdens næststørste container rederi, efter vort eget Mærsk.

Denne stolte tradition bæres videre i en flåde af krydstogtsskibe, der fornys med hastige skridt. MSC’s skibe er afdæmpede i deres farvevalg og appellerer til de fleste skandinaver, med deres klassiske fremtoning.

MSC har tillige et antal tema cruises, hvor kunst, dans eller wellness kan være på programmet hele ugen. Dette betyder ikke, at alle de andre aktiviteter af aflyst, men at skibet har endnu flere tilbud, at tilbyde dets passagerer under hele opholdet på disse luksus skibe.

Hvad enten man rejser som par eller familie, er MSC altid et godt valg. MSC har ligeledes enhedspriser på børn og unge under 18 år.

Læs mere om MSC skibene.

MSC Preziosa
MSC Preziosa

Hurtigruten

Hurtigruten har været livsnerven for Norges vestkyst i over 115 år og har gennem årerne helt naturligt knyttet et meget tæt bånd til de små samfund langs kysten. Rederiet er ejer af 11 skibe, bygget fra 1956 til 2003, som varierer meget i størrelse, fra luksusskibe til mere traditionelle, men meget charmerende mindre skibe. Hvert skib er unikt i indretning og design. Ens for dem er dog at de alle danner rammen omkring muligheden for afslapning i utrolig natursmukke omgivelser i det virkelige Norge.

Se vores rejse med Hurtigruten