Vi samarbejder med følgende rederier / krydstogtsselskaber:

Læs mere om dem alle herunder:

Costa Cruises

Costa Cruises er det bedste Italien har at byde på når det kommer til krydstogter. Costa har en relativ ny flåde, og udbygger den hvert år med nye skibe. Costa Cruises har blandt andet Costa Serena, Favolosa og Deliziosa og senest har de i 2012 søsat det nye flotte skib Costa Fascinosa.

Costa har ombord på deres nyeste skibe, Samsara konceptet, som er et velgennemtænkt Wellness koncept, hvor Kahyt, behandlinger og mad går op i en højere enhed. Blandt andet er det muligt at få en kahyt med direkte forbindelse ind i Wellness området, samt special restaurant for kunder på disse produkter.

Læs mere om Costa Cruises' skibe.

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er ikke uden grund blevet kåret til Verdens bedste krydstogt for større skibe (Condé Nast 2007). På top 10 indtager Celebrity de 4 første pladser, hvilket i sig selv er en bedrift, når man ser det selskab de er sammenlignet med. Af sammenligninger er blandt andet Holland America Line, Queen Elizabeth 2 og Mary, samt Disneys skibe. Med andre ord er Celebrity toppen når det gælder større krydstogtsskibe (1500+ passagerer).

Celebrity står får den klassiske og stilfulde Cruise oplevelse, hvor mad og service når nye dimensioner, som man ellers kun finder i den absolutte restaurant elite i Danmark. Forskellen er blot, at på Celebrity er det 24 timer i døgnet, man har fornøjelsen af den absolutte service og de kulinariske fristelser. Service er et nøgle ord ombord på Celebrity flåden, hvilket er grunden til de mange priser år efter år.

Læs mere om Celebrity's skibe.

Celebrity Infinity
Celebrity Infinity


Royal Caribbean Cruise Line (RCCL)

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) er det yngre, friskere og aktive krydstogts rederi. RCCL har den moderne flåde af skibe - heriblandt verden største krydstogtskib, Oasis of the Seas og Allure of the Seas. RCCL ligger altid i front på den innovative side, på områder som indretning og aktiviteter.

RCCL er kendt for sine aktiviteter, og et særdeles velafprøvet koncept der aldrig går galt. Man kan svømme i det Caribiske hav, for umiddelbart efter at stå på skøjter i den "medbragte" skøjtehal. Man kan tage en tur i Golfsimulatoren, hvis man lige skal "støves" af inden tee-off på Skt. Thomas eller Bahamas. Klatre væggen eller surfpoolen er 2 konkurrerende elementer ombord på Freedom klassen, hvor man bliver udfordret på sin fysik, og ikke mindst mod.

Læs mere som Royal Caribbeans skibe.

MSC Cruises

MSC har stolte traditioner inden for skibsfart, og er blandt andet verdens næststørste container rederi, efter vort eget Mærsk.

Denne stolte tradition bæres videre i en flåde af krydstogtsskibe, der fornys med hastige skridt. MSC’s skibe er afdæmpede i deres farvevalg og appellerer til de fleste skandinaver, med deres klassiske fremtoning.

MSC har tillige et antal tema cruises, hvor kunst, dans eller wellness kan være på programmet hele ugen. Dette betyder ikke, at alle de andre aktiviteter af aflyst, men at skibet har endnu flere tilbud, at tilbyde dets passagerer under hele opholdet på disse luksus skibe.

Hvad enten man rejser som par eller familie, er MSC altid et godt valg. MSC har ligeledes enhedspriser på børn og unge under 18 år.

Læs mere om MSC skibene.

MSC Preziosa
MSC Preziosa

Azamara Cruises

Azamara Cruises er seneste skud på stammen af rederier ejet af Royal Caribbean. Azamara er et luksus produkt i den bedste ende af skalaen. Der er tilknyttet Butler service til alle suiter, så man får hjælp til ud og nedpakning af bagage ved ankomst og afgang. Der er ligeledes en række andre funktioner butleren kan hjælpe med. Med andre ord, en ferie med butler.

Skibene er minde skibe, og kan derfor gå til nogle af de mindre, men mere eksotiske steder, hvor de store skibe ikke har mulighed for at komme. Blandt andet står Antarktisk på programmet. Herudover er der selvfølgelig mulighed for at komme til Karneval i Rio, da skibet bliver liggende i de 4 nætter det tager at deltage i dette.

Hurtigruten

Hurtigruten har været livsnerven for Norges vestkyst i over 115 år og har gennem årerne helt naturligt knyttet et meget tæt bånd til de små samfund langs kysten. Rederiet er ejer af 11 skibe, bygget fra 1956 til 2003, som varierer meget i størrelse, fra luksusskibe til mere traditionelle, men meget charmerende mindre skibe. Hvert skib er unikt i indretning og design. Ens for dem er dog at de alle danner rammen omkring muligheden for afslapning i utrolig natursmukke omgivelser i det virkelige Norge.

Se vores rejse med Hurtigruten