Costa Cruises er den største krydstogtoperatør i Europa med over 60 års erfaring. Rederiet tilbyder et stort udvalg af skibe og sejlruter, og krydstogtskibene er designet til at give jer uforglemmelige oplevelser til søs. Se frem til moderne komfort, afslapning og velvære, et varieret udvalg af underholdning og faciliteter og selvfølgelig også gastronomiske højdepunkter - alt sammen kombineret med italiensk atmosfære. 

Tag med ombord og oplev de spændende byer i Middelhavet, ø-perlerne i Caribien, den arabiske gæstfrihed i Mellemøsten, farverige kulturer i Det Indiske Ocean og danseglade sambarytmer i Sydamerika.

Se alle vores krydstogter her.

Costa Cruises’ flåde

Costa Cruises' skibe er ikke inddelt i nogle specifikke klasser, men har en blanding af store og lidt mindre skibe. Skibene har deres eget tema og atmosfære, således at hvert skib byder på en anderledes krydstogtoplevelse.

Læs mere om krydstogtskibene vi tilbyder:

Læs også mere om:

Krydstogt med Costa
Krydstogt med Costa

Ombord på skibene er der bl.a. disse aktiviteter og faciliteter: 

 • Flere restauranter og barer
 • Spa og velværecenter med fitnesscenter
 • Flere boblebade
 • 2 - 4 pools inkl. børnepool 
 • Område med solstole
 • Sportsfaciliteter, udendørs løbebane og rulleskøjtebane
 • Teater og 4D-biograf
 • Diskotek
 • Grand Prix-simulator
 • Casino
 • Virtual World og Squok Club for børn og teenagere med skattejagter, temafester, karaoke, sportskonkurrencer m.m.
 • Bibliotek
 • Shoppingcenter
 • Flere kunstværker
Spis en bedre middag på Costa Mediterrenea - Krydstogt med Costa
Spis en bedre middag på Costa Mediterrenea - Krydstogt med Costa

Børn og teenagere

Et cruise skal være en oplevelse for både store og små. Squok Club arrangerer gratis aktiviteter for børn og unge i alderen 3-17 år. Klubben er åben fra kl. 09.00 til midnat. Her er aktiviteterne delt ind efter fire aldersgrupper:

 • Mini (3-6 år): På udvalgte skibe kan de yngste efter ombordstigningen møde Gurli Gris, som er kendt fra børne-TV. I løbet af krydstogtet vil der blandt andet være en hel dag dedikeret til
  aktiviteter med Gurli Gris med alt fra tegning og skattejagt til dans.
 • Maxi (7-11 år): Aktiviteter for denne aldersgruppe består bl.a. af skattejagt, sportsturneringer, danse- og karaokekonkurrencer og udklædningsfester
 • Teen Junior (12-14 år) og Teen (15-17 år): Nogle populære aktiviteter er musik- og danseundervisning, sportsturneringer, temamiddage og "pool parties" om aftenen
Costa er det perfekte krydstogt for hele familien - Cruise med Costa
Costa er det perfekte krydstogt for hele familien - Cruise med Costa

Kahytskategorier – komfortabel overnatning

Uanset hvilken kahytskategori I vælger, indeholder jeres kahyt bl.a. aircondition, interaktivt-TV med satelitkanaler, minibar, egen steward, samt 24-timers room service og wi-fi mod betaling. Costa-cruisene er også egnet for handikappede. Kontakt os, hvis du har brug for en tilpasset kahyt.

Classic- og Premium-kahytter
Costa Cruises' kahytter er inddelt i Classic- og Premium-kahytter med følgende kategorier: 

 • Indvendig kahyt
 • Udvendig kahyt
 • Balkonkahyt

Classic er de billigste og byder på moderne komfort. Med Premium-kahytterne får I en højere grad af komfort og en række ekstra tjenester og fordele:

 • Muligheden for at vælge mellem første og anden servering ombord
 • Muligheden for at få leveret morgenmaden til kahytten

Derudover er det også muligt at bo i i suiter og Samsara-kahytter. Kontakt os hvis du er interesseret i disse luksuskahytter.

CostaClub-point
For jer som er medlemmer af CostaClub får I op til 175 point pr. cruisedag, hvis I bor i en Classic-kahyt. Bor I i en Premium-kahyt får I op til 350 point pr. cruisedag samt 10% i rabat på jeres næste cruise med Costa.

Balkonkahyt på Costa Luminosa - Krydstogt med Costa
Balkonkahyt på Costa Luminosa - Krydstogt med Costa

Drikkepakker 

Ombord på Costas skibe kan man købe drikkepakker med ubegrænset tilgang til drikkevarer - både alkoholholdige og alkoholfrie. Priserne varierer afhængig af sæson og skib. Nogle af pakkerne skal købes af alle i samme kahyt, da de ikke sælges individuelt. Der er flere drikkepakke-alternativer: 

 • Pranzo & Cena (18 år+): Med denne drikkepakke får I et udvalg af ubegrænset vine, øl og sodavand i glas hver dag til frokost og middag
 • Pranzo & Cena Giovani (4-17 år): Den perfekte drikkepakke for de yngste, hvor de får ubegrænset sodavand og vand i glas til middag
 • Brindiamo (18 år+): Her får I kaffe, sodavand, øl, de mest populære aperitiffer og et stort udvalg af vin og likør hele dagen
 • Più gusto (18 år+): For jer som er glad for cocktails før eller efter middagen. Udover sodavand, vin, og kaffe får I også til sammen 34 forskellige drinks (både med og uden alkohol) hele dagen. Premiummærker og produkter i minibaren i kahytten er ikke inkluderet i drikkepakken. 
 • Intenditore (18 år+): Nyt premiummærke til en god pris. I får ubegrænset tilgang til drikke hele dagen med en pris på op til 9 Euro pr. glas på drikkemenuerne. Inkluderet er også drikkevarer fra minibaren og drikke, som serveres i kahytten. 
 • Giovani (4-17 år): Med denne drikkepakke kan børn og unge drikke sodavand, kaffe, cappuccino, varm kakao og juice, når de vil i løbet af hele dagen.

Costa Deliziosa og Costa Luminosa

Selvom Costa Deliziosa og Costa Luminosa ikke er en del af Costa Cruises' største skibe, så er dette to af rederiets mest værdsatte skatte. “Lysets skib”, Costa Luminosa, bliver af Costa selv kaldt for flådens diamant. Skibene er store nok til at have et væld af underholdning og faciliteter ombord, men begge er samtidig "små nok" til at lægge til kaj i mindre havne, og derfor tager Costa Deliziosa og Costa Luminosa jer med til nogle af de mest eksotiske destinationer, som Costa Cruises tilbyder. 

Costa Deliziosa sejler i: Middelhavet, Caribien og transatlantiske sejlinger
Costa Luminosa sejler i: Middelhavet 

Antal kahytter: 1130 
Passagerer: 2260 på Costa Luminosa og 2828 på Costa Deliziosa
Antal dæk: 12
Restauranter: 
Barer: 11 
Længde: 294 meter
Søsat: 
Costa Deliziosa i marts 2009 og Costa Luminosa i juni 2008

Udendørspool på Costa Deliziosa - Cruise med Costa
Udendørspool på Costa Deliziosa - Cruise med Costa

Costa Diadema

Costa Diadema er et af Costas nyere skibe. Skibet udmærker sig med en 500 meter lang terrasse på dæk 5. Ombord finder I et stort udvalg af udendørsrestauranter og barer, hvor I kan nyde mad og drikke med udsigt over havet og smukke solnedgange. Costa Diadema er også kendt for sine mange flotte restauranter. Her kan I spise på skibets pizzeria, smage japanskinspireret mad på Tavola Teppanyaki, og se frem til gastronomiske højdepunkter på Samsara Restaurant, Resturant Fiorentino og Club Diadema. I 2016 kom der 5 nye "ansatte" om ord, Pepper-robotter. Disse robotter siger gerne noget til dig, samt giver jer information om bl.a. tjenester og faciliteter ombord. 

Sejler i: Middelhavet

Antal kahytter: 1862
Passagerer: 3693
Antal dæk: 19
Restauranter: 7
Barer: 11
Længde: 306 meter
Søsat: 
November 2013

Restaurant Fiorentino ombord på Costa Diadema - Krydstogt med Costa
Restaurant Fiorentino ombord på Costa Diadema - Krydstogt med Costa

Costa Fascinosa og Costa Favolosa

Søsterskibene er to af de største i Costa Cruises’ flåde, hvoraf Costa Fascinosa måske er rederiets mest glamourøse skib - perfekt for familier og voksne par. Med store fællesområder, topmoderne teknologi, upåklagelig service og moderne kunst giver Costa Fascinosa og Costa Favolosa den perfekte ramme for et krydstogt i Middelhavet. På Costa Fascinosa vil du se "stjerner", da det er biograflegender, som er temaet ombord. Costa Favolosas indretning minder om et drømmeagtigt eventyrslot, kombineret med en gotisk stil, som til sammen skaber en magisk atmosfære ombord. 

Costa Fascinosa sejler i: Middelhavet
Costa Favolosa sejler i: Middelhavet, Sydamerika og transatlantiske sejlinger

Antal kahytter: 1508
Passagerer: 3780
Antal dæk: 13
Restauranter: 5
Barer: 13
Længde: 290 meter
Søsat: 
Costa Fascinosa i juli 2011 og Costa Favolosa i august 2011

Sceneshow ombord på Costa Favolosa - Cruise med Costa
Sceneshow ombord på Costa Favolosa - Cruise med Costa

Costa Magica

En ferie ombord på Costa Magica er som at tage på en rejse til Italiens smukkeste steder. Indretningen er bl.a. inspireret af Portofino, Costa Smeralda og Maratea. Nyd den fængslende middelhavsstemning og synet af kunstværkerne lavet af det prestigefyldte Brera-akademi i Milano.

Sejler i: Middelhavet og Caribien

Antal kahytter: 1358
Passagerer: 3470
Antal dæk: 13
Restauranter: 4
Barer: 11
Længde: 272
Søsat: 
November 2003

Costa Magica - Cruise med Costa
Costa Magica - Cruise med Costa

Costa Mediterranea

Med Costa Mediterranea har Costa Cruises ladet sig inspirere af moderne smag og komfort. Når I kommer ombord og tager de første skridt ind i hovedhallen med glaselevatorer og store skulpturer, vil I nok blive imponeret! En af skibets restauranter, Argentieri Restaurant, er en attraktion i sig selv. Her spiser man et bedre måltid omgivet af 139 forskellige kunstværker lavet af sølvtøj.

Sejler i: Dubai & Emiraterne, Middelhavet og transatlantiske sejlinger

Antal kahytter: 1057
Passagerer: 2680
Antal dæk: 12
Restauranter: 4
Barer: 12 
Længde: 292
Søsat: 
Juni 2003

Costa Mediterranea - Cruise med Costa
Costa Mediterranea - Cruise med Costa

Costa Pacifica

Costa Pacifica er blandt de største skibe i Costa Cruises’ flåde med plads til hele 3700 passagerer. Ombord venter der en farverig indretning, inspireret af og dedikeret til musik og storslåede symfonier. Dette store og moderne skib reflekterer på en elegant måde rederiets italienske arv med lækker mad og stilfuld arkitektur.

Sejler i: MiddelhavetCaribien og transatlantiske sejlinger

Antal kahytter: 1504
Passagerer: 3780
Antal dæk: 13
Restauranter: 5
Barer: 13
Længde: 290 meter
Søsat: 
Juni 2008

Samsara Restaurant ombord på Costa Pacifica - Krydstogt med Costa
Samsara Restaurant ombord på Costa Pacifica - Krydstogt med Costa

Costa Victoria

Dette er Costa Cruises’ designerskib. Costa Victoria vil imponere jer med sofistikeret indretning og unikke omgivelser fra spaområdet som er inspireret af det romerske bad, til Concorde Plaza på Carmen-dækket – omgivet af vinduer med panoramaudsigt.

Sejler i: Asien og transatlantiske sejlinger

Antal kahytter: 964
Passagerer: 2394
Antal dæk: 
12
Længde: 
253
Søsat: 
1996
Sidst renoveret: 2004

Costa Victoria - Cruise med Costa
Costa Victoria - Cruise med Costa

Costa Cruises' Neo Collection

I 2014 lancerede Costa Cruises konceptet Neo Collection - en samling af skibe med mindre kapacitet, som fokuserer på længere sejlruter og længere stop, således man får rigelig med tid til at udforske destinationerne på ferien. Disse skibe er perfekte for voksne livsnydere, som rejser uden børn. To af skibene i Neo Collection er:

Costa neoRiviera

Ombord på Costa neoRiviera vil man opleve en ny måde at holde ferie på. Skibet tager jer til eksklusive og eksotiske destinationer, hvor ikke mange turister kommer. På dette intime skib vil I kunne nyde moderne komfort og høj personlig service. Indretningen er inspireret af den franske og italienske riviera, samt af en af verdens smukkeste kyststrækninger med sine romantiske byer, Amalfikysten.  

Sejler i: Middelhavet, Asien og Mellemøsten

Antal kahytter: 624
Passagerer: 1700
Antal dæk: 12
Længde:
216
Søsat:
Juli 1999
Sidste renovering: 2013

Nyt spacenter ombord på Costa neoRiviera
Nyt spacenter ombord på Costa neoRiviera

Costa neoRomantica

Costa er kendt for sit nyrenoverede, elegante design og byder jer på høj standard, både når det gælder service og maden ombord. Regionale og traditionelle italienske retter præger menukortet samt en vinmenu sat sammen af professionelle tjenere fra den italienske sommelierforening.

Sejler til: Asien

Antal kahytter: 789
Passagerer: 1800
Antal dæk: 13
Længde:
220
Søsat:
1993
Sidste renovering: 2011

Loungen Enoteca Verona, hvor du kan nyte ost og vin - Cruise med Costa
Loungen Enoteca Verona, hvor du kan nyte ost og vin - Cruise med Costa