65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Find din rejse her

Klik her for tilbud

Tag på en tur til Katherine Gorge. 244 km. syd for Darwin ligger byen Katherine og floden Katherine River. I Katherine mødes den store landevej fra Perth med Stuart Highway, der er den eneste landevej mellem nord og syd tværs gennem Australien. Når I nærmer jer, får I på vejen en forsmag på det naturfænomen, der er i vente. Så langt øjet rækker troner den vilde natur, som var den aldrig rørt af et menneske.

Katherine er med blot 7.000 indbyggere den tredje største by i Northern Territory og den næstmest betydningsfulde efter Darwin. Kløfterne i og omkring Katherine Gorge har en stærk åndelig betydning for de australske indfødte: aboriginerne. Området tager jer ind i en verden, hvor teknologi, industri og medier aldrig har set dagens lys. En fredfyldt oase der giver mulighed for at se et stykke af verden, som den så ud for millioner af år siden.

Oplevelser i Katherine Gorge

Katherine River løber gennem Katherine Gorge og videre gennem Katherine mod havet. Fra Katherine kan I tage på en smuk sejltur op gennem den imponerende kløft. Klippevæggen på kløften rejser sig mere end 100 meter over floden. Katherine River kan også tilbagelægges i kano eller kajak. Driv gennem vandet og oplev den henrivende natur, næsten som den tog sig ud, da de første mennesker levede på jorden. På vejen kan I tage jer en dukkert i en af de små klippesøer, der gemmer sig under klippevæggen. Det er ganske sikkert, da ferskvandskrokodillerne i området er ganske ufarlige. Se aboriginernes klippemalerier, der stadig står bevarede efter tusinde af år.

12 km. fra Katherine Gorge floden ligger 11 andre kløfter, der byder på ligeså betagende og narturskønne omgivelser, der også kan udforskes.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Katherine Gorge. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Se smukke vandfald i Katherine Gorge
Se smukke vandfald i Katherine Gorge
Sejl på floden ved Katherine Gorge
Sejl på floden ved Katherine Gorge
Få din rejse til Australien skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til Australien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Australien.

Vis resultater for: