65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
Benns.Tours.ExpiredTours.PopUpText
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Oplev USA eller Canada på en motorcykelrejse

Udlev drømmen om at se verden fra to hjul med BENNS' motorcykelrejser. Oplev den ultimative følelse af frihed, mærk vinden i håret og se landskabet stryge forbi når I kører på motorcykel i USA eller motorcykel i Canada.

Motorcykelrejser er indbegrebet af fart og eventyr. På en motorcykelrejse er du helt selv herre over tempo og destination. Det er en rejseform, der henvender sig til dig, som ønsker fuld selvbestemmelse på ferien.

Skub Ray-ban solbrillerne fast på næsen og sæt dig godt til rette på den brede, klassiske Harley Davidson, mens du med benzinduft i næseboerne ruller ud på de langstrakte, amerikanske highways. Eller sug naturens skønhed og friske luft dybt ned i lungerne, når I på den terrængående, tohjulede maskine bevæger dig i bløde sving ind i de enorme canadiske skove med sneklædte bjergtoppe som baggrundsscenarie. Uanset hvilken motorcykelrejser I vælger, kan I lægge den skemalagte hverdag til side og køre ud mod horisonten.

Motorcykelrejser giver jer rig mulighed for at suge indtryk til jer, mens I suser derudaf eller gør små holdt og oplever lokalområder og kulturer, som det passer jer bedst. Det er en rejseform, hvor der nærmest er garanti for et væld af unikke, uventede og fantastiske oplevelser.

Så hvad venter I på? Spænd hjelmen og se at komme afsted på en spændende motorcykelrejse.

Gennem BENNS er leje af motorcykel mulig på flere spændende destinationer blandt andet i Canada og USA.

Motorcykelrejser i USA

En motorcykelrejse i USA kan opfylde jeres drømme om at cruise rundt på de amerikanske landeveje på en ægte amerikansk kværn, og lade vinden suse om ørerne, mens landskabet ændrer sig. Tag med BENNS på en motorcykelrejse i USA og oplev det helt fantastiske land. Har du benzin i blodet og er motorcykler din helt store passion, så er vores motorcykelrejser i USA et oplagt valg. Spring på kværnen og ræs for eksempel ud ad den berømte Route 66, den ultimative drengedrøm for mange.

BENNS tilbyder en bred vifte af motorcykelrejser gennem USA og udbyder leje af motorcykel i USA. Motorcykelrejser i USA er ikke blot for den garvede motorcyklist. Det er oplevelser for alle med eventyrlyst og frihedstrang.

Drømmeruten - "Route 66"

Hvem drømmer ikke om at drøne ud ad landevejen, efterlade hverdagen bag sig, og for en stund føle sig helt fri og ét med naturen? For de fleste der drømmer om at komme på en motorcykeltur i USA, er den ultimative drøm at opleve "Route 66" på motorcykel. "Route 66" som strækker fra Chicago til Los Angeles, er uden overdrivelse USA's mest klassiske landevej. En landevej som var med til at skabe den amerikanske kør-selv kultur med de kendte moteller og drive-ins. En motorcykeltur på Route 66 er en tur gennem det rigtige USA, men lige så meget en tur gennem den amerikanske kultur og selvforståelse.

USA er de uendelige muligheders land og byder på oplevelser for alle og enhver, og USA opleves ikke bedre, end når rejsen kombineres med den ultimative frihedsfølelse på ryggen af en ægte amerikansk kværn.

Så på med hjelmen, op på motorcyklen og af sted på et fantastisk, hæsblæsende eventyr på motorcykeltur USA.

Motorcykelrejser i Canada

På en motorcykelrejse i Canada kan I føle suget i maven og mærke vinden i ansigtet, mens I ræser af sted i et af de mest naturskønne lande i verden. Tag med BENNS på dit livs oplevelse i Canadas vildmark på en motorcykelrejse.

Canada er indbegrebet af rå, barsk natur, og på motorcykelrejser i Canada får I virkelig mulighed for at opleve og nyde dette på en måde, som ingen anden rejseform kan tilbyde. På en motorcykel i Canada er I både på farten og bliver transporteret til de seværdigheder eller områder, I ønsker at udforske nærmere samtidig med, at I hele tiden er midt i naturen undervejs.

Motorcykelrejser i Canada er rejseoplevelsen for jer, som søger den ægte, frie Canadaoplevelse og selv vil være herre over næste stop og næste oplevelse.

Canada er ikke blot sublime naturoplevelser, men byder også på festlige og farverige storbyer, og på en motorcykeltur i Canada bestemmer I selv, hvordan jeres personlige Canada-eventyr skal sammensættes.

Motorcykelrejser i Canada er rejseoplevelser, der tager pusten fra jer. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres motorcykelrejse. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen. 

Nyd friheden ved en motorcykelrejse
Nyd friheden ved en motorcykelrejse
Motorcykelrejse i USA
Motorcykelrejse i USA
Nyd den friske luft på en motorcykelrejse
Nyd den friske luft på en motorcykelrejse
Nyd den smukke natur på en motorcykelrejse i Canada
Nyd den smukke natur på en motorcykelrejse i Canada
Rejseekspert Heine kan skræddersy din motorcykelrejse

Skræddersyede motorcykelrejser hos BENNS

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din motorcykelrejse.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: