65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Vi hjælper dig med at finde lige netop det krydstogt, I gerne vil på, lige fra de helt billige krydstogter til de anderledes krydstogter i den dyrere ende. Vores filosofi er enkel: Kvalitetskrydstogter til markedets mest attraktive priser. Vi går således ikke på kompromis med kvaliteten på vores krydstogtrejser. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Krydstogtet er som rejseform under stærk udvikling. Rejsemålene bliver mere og mere eksotiske og nye, flottere skibe med uendelige muligheder for at blive aktiveret, underholdt, passet og plejet. En rejseform som tiltaler stadig flere mennesker over kloden.

Et krydstogt er en oplevelse som ingen anden

Et krydstogt kan bedst sammenlignes med en rundrejse, hvor I kommer rundt til en række forskellige rejsemål, men kun pakker ud og ind én gang, fordi hotellet følger med på rejsen. Efter en oplevelsesrig dag på rejsemålet, slapper man af på skibet om aftenen med herlig mad, underholdning og samvær med andre rejsende. Oplevelserne på rejsemålet kan man gøre på egen hånd, eller man kan benytte sig af rederiets udflugtsprogram. Et krydstogt er en på mange måder kompakt rejseform, hvor afslapning og oplevelser kombineres på optimal vis.

Krydstogtet - billigere end man tror

Man har stadig en opfattelse af at et krydstogt er dyrt! Ofte kan det se dyrt ud, men kommer man ind under prisen vil man som oftest finde ud af, at på et krydstogt er der rigtig meget inkluderet, som man under andre ferieformer skal betale for.

For det første er der altid helpension, dvs. måltider hele dagen, inkluderet. Ikke sjældent kan der være drikkevarer inkluderet også. Hertil kommer gratis shows hver evig eneste aften, samt diverse andre aktiviteter i løbet af dagen.

I runde tal koster et døgn på et krydstogt ca. 500-1000 kr., og hvor mange andre steder kan man hver dag få 'hotelovernatning, helpension (måske drikkevarer), teaterforestilling, transport mm. for den pris!

Krydstogtet er i sandhed konkurrencedygtigt mod andre rejseformer.

Populære krydstogter i hele verden

Udbuddet af krydstogter og rejseruter er ganske enkelt enormt, og vokser for hvert år, så det er ganske enkelt kun fantasien der sætter grænsen for hvor jeres krydstogtsrejse kan gå hen. Herunder nogle forslag til jeres næste krydstogtsrejse:

og den ultimative rejse, Krydstogtet Jorden Rundt.

Hvad koster et krydstogt?

Èt af de vigtigste spørgsmål man som rejsende ofte stiller er; "Hvad koster et krydstogt". Vi har lavet en guide til hvad et krydstogt koster, samt en guide til dig, som evt. kun er på udkig efter et billigt krydstogt.

Krydstogter uden rejseleder, men hvor I rejser med andre danskere

Som udgangspunkt følger der ikke en rejseleder med på vores krydstogter, men vores koncept er, at I stadig rejser i en gruppe sammen med andre danskere, og I på den måde får et socialt samvær med andre rejsende - hvis I naturligvis ønsker dette!

Krydstogter helt på egen hånd

Mange ønsker at rejse helt på egen hånd, og til dem har vi naturligvis også en række muligheder for herlige krydstogter for enhver smag og enhver pengepung. Vi kan også tilbyde krydstogter, som I muligvis ikke finder på vores hjemmeside. Kontakt os gerne for at høre mulighederne herom.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres krydstogtrejse. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Et krydstogt i Caribien er for alle
Et krydstogt i Caribien er for alle
Besøg f.eks. Flåm på et krydstogt
Besøg f.eks. Flåm på et krydstogt
Et krydstogt er ren selvforkælelse
Et krydstogt er ren selvforkælelse
Mange caribiske krydstogter stopper på St. Maarten
Mange caribiske krydstogter stopper på St. Maarten
Krydstogt i Caribien
Krydstogt i Caribien
Tag på krydstogt f.eks. til Sydney i Australien
Tag på krydstogt f.eks. til Sydney i Australien
Krydstogt i Alaska er populært
Krydstogt i Alaska er populært
Krydstogt med MSC's nye skib Meraviglia
Krydstogt med MSC's nye skib Meraviglia
Nyd livet på et krydstogt
Nyd livet på et krydstogt
Rejseekspert Heidi kan skræddersy dit krydstogt

Skræddersyede krydstogter hos BENNS

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din krydstogtrejse.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: