Kan jeg trygt bestille en rejse?

Ønsker du at bestille en rejse med afrejse i 2021 eller med afrejse fra 2022, så kan du trygt gøre det nu. Det er der flere grunde til. BENNS har indført nogle tiltag, der kan være med til at give dig ro i maven, hvis du gerne vil bestille i den foranderlige situation, som vi alle står i, når verden gradvist åbner op med Covid-19.


Det gælder for dig, når du bestiller hos BENNS:

  • Udvidelse af pakkerejselovens regler
  • Ekstra ’Tryghed i købet’
  • Afbestillings- og rejseforsikring, der tager højde for Covid-19


Udvidelse af Pakkerejselovens regler

Selvom Udenrigsministeriet fraråder rejser til din destination på bestillingstidspunktet (orange eller rød i deres rejsevejledning), refunderer vi hele beløbet for din pakkerejse, hvis Udenrigsministeriet tidligst 14 dage før din afrejse, fraråder rejser til din destination.

Normalt bortfalder denne dækning under pakkerejseloven, og det synes vi ikke er rimeligt . Derfor har vi valgt at udvide pakkerejselovens regler med denne garanti, som vi håber, vil skabe tryghed for dig.

Garantien tilbydes på alle destinationer med afrejse i 2022 (Australien og New Zealand med afrejse fra hhv. 1 juli og 1 april 2022). Garantien gælder udvalgte oversøiske destinationer, hvis afrejsen er i 2021.

Tryghed i købet

Samtidig tilbyder vi dig en ekstra afbestillingsmulighed som vi kalder ’tryghed i købet’ som du kan læse mere om her.

Forsikringer med fokus på Covid-19

Vi anbefaler, at tegne en afbestillings- og en rejseforsikring, som dækker i tilfælde af sygdom. Du kan nyde godt af de fordelagtige aftaler, vi har lavet med Europæiske Rejseforsikring og Gouda. Nedenfor kan du læse om, hvorfor der er tale om særlige gode vilkår i forhold til Covid-19.

Afbestillingsforsikring

Køber du en afbestillingsforsikring hos os er Covid-19 inkluderet på samme vis som andre akut opståede sygdomme. Det betyder, at hvis du på afrejsetidspunktet testes positiv for Covid-19, er du dækket i forhold til at afbestille din rejse. Afbestillingsforsikring er lavet i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring.

Rejseforsikring

Vi tilbyder en fordelagtig rejseforsikring fra Gouda, der tager højde for Covid-19. Det betyder bl.a.:

  • dækker udgifter til en Covid-19 test undervejs, hvis du har symptomer
  • dækket på samme måde som anden type sygdom, hvis du bliver testet positiv for Covid-19 under din rejse
  • mulighed for dækning ved karantæne på destinationen

Læs mere om vores forsikringer her

Nyttige kilder før, under og efter rejsen

Mange lande har indført nye indrejserestriktioner med det ene formål at mindske spredningen af Coronavirus.

Nogle lande kræver du er fuld vaccineret ved ankomst, mens andre lande kræver en negativ COVID-19 test til fremvisning inden afrejse og/eller ved ankomst på destinationen. Kort sagt, der findes ikke nogen generel regel, og krav og restriktioner kan ændre sig.

Vi har derfor samlet en række nyttige links, som vi anbefaler du benytter før, under og efter rejsen.

Følg Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Brug guiden for rejser til udlandet på Coronasmitte.dk

Tilmeld dig ’Danskerlisten’ og få besked om ændringer, når du er i udlandet

Informationer om forskellige landes krav til dokumentation inden afrejse hos IATA (den internationale organisation for flytransport)

EU-information om karantæne og testkrav for rejser indenfor Europa


Vil du afsted – så kontakt os på 65 65 65 65

Ring og tal med vores rejseeksperter, hvis du gerne vil afsted og bestille din rejse nu, så kan vi fortælle dig mere om vores garantier, tryghed i købet samt om vores Covid-19 relevante forsikringer. På den måde ved du, hvordan du står inden du køber din næste rejse.