65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Tag på et flodkrydstogt med BENNS og få en helt unik oplevelse. Flodkrydstogter er ved at blive en klassiker blandt dem, der søger kulturen, dem, der søger roen eller samværet med ligesindede, mens de mest vidunderlige landskaber udfolder sig inde på flodbredden.

At tage på flodkrydstogt er en oplevelse for livet. Krydstogtet begynder ofte i nogle af de mest legendariske steder i verden, hvorefter udflugter og scenerier kommer som perler på en snor, mens man glider stille og roligt gennem landskabet. Alt dette sker, mens maden bliver serveret. Serviceniveauet er højt, fordi for hver anden passager er der én ansat til at sørge for, at turen bliver en uforglemmelig oplevelse.

Flodkrydstogter kan foretages overalt i verden, hvor der er egnede flodveje. De klassiske ruter ligger typisk i Europa. Hvem har ikke hørt om et flodkrydstogt på Rhinen, på Donau eller måske på Volga-floden i Rusland.

I takt med at flere og flere søger længere og længere væk på deres rejse for at opleve det unikke og fremmeartede, er der også flere muligheder for flodkrydstogter på nogle af verdens store floder, bl.a. Mekong-floden i Asien.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres flodkrydstogt. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

På flodkrydstogt. Foto: APT
På flodkrydstogt. Foto: APT
På flodkrydstogt. Foto: APT
På flodkrydstogt. Foto: APT
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy dit flodkrydstogt

Skræddersyede flodkrydstogter hos BENNS

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy dit flodkrydstogt.

Vis resultater for: