Hos BENNS anbefaler vi jer altid at tegne både en rejseforsikring og en afbestillingsforsikring. Herunder har vi samlet en række nyttige informationer, og I har også mulighed for at se hvad de enkelte rejseforsikringer dækker.

Vær opmærksom på, at den offentlige rejsesygesikring ikke længere giver dækning på rejser i udlandet. Derfor er det ekstra vigtigt at sikre, at I alle rejser med dækkende rejseforsikring. Det blå EU-sygesikringskort skal medbringes på rejser til EU og EØS lande.

Rejseforsikringer

Nedenstående rejseforsikringer er ikke inkluderet i prisen på rejsen. På rejser uden for EU og EØS-landene er den offentlige rejsesygesikring ikke dækkende. Derfor anbefaler vi kraftigt, at I tegner en rejseforsikring, der gælder enten i hele verden eller udvidet Europa.

Tegner I samme type forsikring for minimum 10 personer, kan I opnå grupperabat. Der skelnes prismæssigt mellem ungdomsrejseforsikring (u. 35 år), den generelle rejseforsikring (u. 70 år) samt seniorrejseforsikring (o. 70 år). Dækningsoversigten er den samme, og du finder brochuren nederst på siden.

Prisen afhænger af den ønskede dækning og forsikringstype - kontakt os for nærmere information.

EU/EØS

Vi anbefaler, at der tegnes en rejseforsikring til alle deltagere, og det er muligt at tegne alle 3 typer nævnt ovenfor. Det er en forudsætning, at alle desuden medbringer det blå EU-sygesikringskort.

(Andorra, Azorerne, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Isle of Man, Irland, Island, Italien, Kanariske Øer, Kanaløerne, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Monaco, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig)

Udvidet Europa

Der er ingen dækning med det blå EU-sygesikringskort i landene, som falder inden for "udvidet Europa", og det er derfor ikke en forudsætning, at deltagerne har dette. Det bør sikres, at alle har en dækkende rejseforsikring. Vi kan tegne alle 3 forsikringstyper nævnt øverst til Udvidet Europa.

(Alle lande under EU/EØS samt: Albanien, Algeriet, Bosnien-Herzegovina, Egypten, Gaza, Hviderusland, Israel, Jordan, Kosovo, Libanon, Libyen, Makedonien, Marokko, Moldova, Montenegro, Palæstina, Rusland (indtil Ural), Serbien, Syrien, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine og Vestbredden)

Oversøiske rejser (Uden for Europa)

Der er ingen form for dækninger på oversøiske rejser, så alle deltagere skal sørge for at være tilstrækkeligt forsikrede. Alle 3 forsikringsmuligheder kan tegnes til oversøiske rejser

Erhvervsrejseforsikring

En almindelig rejseforsikring dækker ikke nødvendigvis, hvis man rejser i forbindelse med forretnings- og erhvervsrejser, og det blå EU-Sygesikringskort dækker heller ikke ved denne type rejser. Vi kan tilbyde en Global Business rejseforsikring som gælder alle u. 70 år. Prismæssigt skelnes der mellem Norden, Europa og resten af verden. Dækningen er ens, se brochuren nedenfor.

Hent pdf'er

Nedenstående pdf'er er gældende for de nævnte forsikringer herover.

Afbestillingsforsikring

Vi anbefaler at I tegner en sygdoms-afbestillingsforsikring. Den dækker afbestilling ved akut opstået lægedokumenteret sygdom inden afrejse hos den rejsende selv eller nærmeste familie.

Afbestillingsforsikringen tegnes ved bestilling af rejsen og præmien indbetales sammen med depositum. Prisen vil være 6% af grundprisen på den bestilte rejse, men kun 4% hvis der tegnes afbestillingsforsikring til alle i gruppen.

Du kan se de specifikke betingelser i rejsebestemmelserne.

Forsikringsbetingelser

Hent forsikringsbetingelserne for Skole- og Ungdomsrejseforsikring her:
Forsikringsbetingelser nr. 808 "Skole - og Ungdomsrejseforsikring"(pdf)

Gouda benytter ikke længere trykte forsikringsbetingelser. Betingelserne kan ses herunder: