65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
65 65 65 63
Klik her for tilbud

Om London

Selvom London kun indeholdt sine landemærker – Buckingham Palace, Big Ben, The Tower of London – ville byen stadig rangere som en af verdens toprejsemål at besøge. For London er meget mere end det og det er derfor perfekt at tage på grupperejse eller firmarejse til London. London er også en stor flok røde dobbeltdækkerbusser, et hav af sorte paraplyer og en uforlignelig fortsættelse af mere end 2000 års historie. I dag en moderne by men dog så nært forbundet til sin historie.

Masser af muligheder

Det er spændende at udforske London på en gruppe- eller firmarejse, og byen drager sine besøgende med fantastiske museer, kongelig pomp og pragt og 1001 historiske fornøjelser. Hvis man et øjeblik glemmer regnen, de mange mennesker og de høje priser, hvad er det så egentlig, der gør London til sådan en uimodståelig by at besøge?

London - en multikulturel storby

London er en formodentlig den mest forskelligartede by, når det kommer til kultur. 1/3 del af byens indbyggere er født uden for England, og her tales mere end 300 forskellige sprog. En så stor kulturel diversitet gør også, at alle føler sig velkommen her i en varm atmosfære af tolerance. London er samtidig en af Europas største byer og helt fremme i forreste kulturlinie, hvad enten det gælder gastronomi, musik, teater, mode eller digtning. Noget som resten af verden ser misundeligt på og vender sig mod for inspiration.

I London kan man opleve alt, kun fantasien sætter grænser, så uanset formålet om man er på en firmarejse, grupperejse eller et firma kick-off eller noget helt fjerde, så er London byen, hvor jeres krav og ønsker kan honoreres.

Møder & Konferencer i London

Der er mange muligheder for at flytte mødet/konferencen til London. London har et stort udbud af hoteller, som tilbyder de mødefaciliteter, I måtte efterspørge, lige fra 4- 5/stjernede hotellet til mødefaciliteter på 3/stjernede hoteller. Efter en lang dag med konference/møde/seminar er tiden nu kommet til lidt afslapning. Hvis I ønsker en aften, I ikke lige glemmer, kan I evt. starte aftenen med at leje jeres egen ”capsule” i London Eye og nyde et glas champagne, mens I nyder udsigten over London. Herefter tager I videre til en af Londons mange restauranter og nyder en god middag.

Aktiviteter i London

I London er der rig mulighed for oplevelser. Vi har blot nævnt nogle af de mange.

Sightseeing

Det er muligt at arrangere flere typer af sightseeing i London, både ½ og 1/1 dags sightseeing med dansktalende guide.

Den traditionelle
I kan vælge den traditionelle sightseeing, hvor I kommer rundt til top-seværdighederne i London, som skal ses.

Skræddersyet
Det er også muligt at skræddersy en sightseeing efter jeres ønsker. Ønsker I at koncentrere jer om ”magtens centrum” ved Westminster eller have fokus på Londons arkitektur, eller ønsker I at koncentrere jer om et bestemt område i London f.eks. Knightsbridge med Harrods, eller et af de nye hippe områder, ja, så er det bestemt også muligt.

Aftentur
Under opholdet i London er det også muligt at arrangere en aftentur, hvor I kommer rundt til 3 – 4 af de kendte/specielle pubber i London.

Champagne i London Eye
Arranger en start på aftenen i London I sent vil glemme. Lej jeres helt egen ”capsule” i London Eye og nyd et glas champagne med udsyn over London fra 135 meters højde. Derudover er det også muligt at spise brunch, få afternoon tea eller chokolade smagning i jeres egen "capsule".

London fra vandsiden

Rolig sejltur på Themsen
I kan vælge den rolige mulighed, hvor I sejler adstadigt på Themsen og lader det storslåede syn af London passere forbi, og hvor I samtidig hører om de steder I ser på sejlturen. Her er det også muligt at lave en tur, hvor I evt. nyder en frokost, en afternoon-tea eller en middag.

Speed boat på Themsen
Ønsker I mere fart over feltet kan I vælge ”Speed Boat on the River Thames” à la James Bond. Trods farten hører I stadig om Londons historie krydret med fortællinger om MI5 & MI6, Secret Service mv.​

Rundvisning og smagsprøver på bryggeri

Det er muligt at arrangere rundvisning på det familieejede Fuller’s Bryggeri, som ligger i det sydvestlige London. Bryggeriet har tilknyttet en af Englands mest anerkendte brygmestre. Bryggeriet har vundet en del priser, bla. ”Beer of the Year” 5 gange. På en guidet rundtur på bryggeriet, hører I om virksomhedens historie og om bryggeriprocessen. Efterfølgende er der mulighed for små smagsprøver. Det er muligt at arrangere frokost på den nærliggende Fullers Pub.

Attraktioner i London

Rækken af attraktioner er uendelig lang så her er en forsmag på de væsentligste ting man bør oplevel/besøge under en firmarejse eller grupperejse i London:

Westminster Abbey

Westminster Abbey er byens ikoniske katedral, hvor mange store statsmænd ligger begravet - og som samtidig er rammen om store nutidige begivenheder, som bryllupper og begravelser. I nyere tid har kirken dannet ramme om Prinsesse Dianas bisættelse i 1997 og Prins William og Catherine Middletons bryllup i 2011.

Tower of London

Kongerigets hjerte, som kan dateres mere end 900 år tilbage. Et besøg på Londons historiske slot kan være lidt af en prøvelse med hensyn til køer og turister i flok, men det er besværet værd. Det er en historisk interessant, spændende og smuk seværdighed, som I bør afsætte en halv dags tid til at opleve.

Tower Bridge

Når I alligevel er ved Tower of London, skal I lægge vejen forbi en af Londons andre seværdigheder, nemlig Tower Bridge, der ligger lige ved siden af. Det er et af Londons mest kendte vartegn, og hvis det er jeres første gang i London, er I nødt til at se den, gå på den og fotografere den.

Covent Garden og SoHo

De overdækkede markedshaller, der tidligere fungerede som Londons frugt- og grøntmarked, er nu indrettet med caféer, restauranter, lækre små specialforretninger og hyggelige markedsboder. Et sted for både shopping, hygge og forplejning. Og så ligger det i SoHo i Londons West End.

London Eye

Hvad med at se London fra oven i det 135 meter høje pariserhjul London Eye? Den behagelige rundtur varer cirka en halv time, og i klart vejr kan I se hele 40 kilometer ud over London. Glaskabinerne er monteret udvendigt på hjulet, hvilket sikrer jer det bedst mulige udsyn.

Buckingham Palace

Royalister eller ej - I er nødt til at slå vejen forbi dronning Elizabeth II's bopæl i London, som er en af de helt store seværdigheder i London. Især vagtskiftet er slottets tiltrækningsplaster. Forskellige dele af slottet er åbent i forskellige perioder. Royal Mews er åbent året rundt, mens State Room er åbent fra august til september.

British Museum

British Museum i London er et af verdens største museer og Storbritanniens kulturhistoriske hovedmuseum. Museet er hjemsted for over syv millioner genstande fra alle kontinenter, som illustrerer og dokumenterer menneskehedens historie. Mange af genstandene ligger i arkiver under museet og i lagerbygninger.

Madam Tussaud

Hæng ud med kongelige, filmstjerner, sportsstjerner og kendte mordere på jeres rejse til London. De er lavet af voks, men naturtro nok til, at I kan lade dig fotografere med dem, og slippe godt fra at sige, at de er den ægte vare. Besøg Madam Tussauds Voksmuseum i Marylebone. Det er en ganske fornøjelig oplevelse.

Oxford Street

Den 2,5 km lange forretningsgade er et shoppemekka, hvis I er til stormagasiner og kædeforretninger. Det kan let tage det meste af en dag at komme det hele igennem, og hvis I hungrer efter mere, kan I halvvejs nede af Oxford Street lave en afstikker ned ad Regent Street, der tilbyder endnu flere forretninger.

Wembley Stadium

Wembley Stadium, også bare kaldet Wembley, har plads til 90.000 siddende tilskuere, og er dermed det største stadion i Europa, der kan overdækkes med tag. Stadionet benyttes til både fodbold, atletik og koncertarrangementer.

Adskillige museer

Der findes utallige fantastiske museer i London, som er et besøg værd.

Teater og musical

Man har ikke været i London, hvis man ikke har oplevet den fantastiske teater- og musicalscene, som byen har. F.eks. Agatha Christie’s ”The Mousetrap” som har spillet i 62 år og på musical siden ”We Will Rock You”, ”Thriller”, ”The Lion King”, ”Phantom of the Opera” og “Les Miserables”. Mulighederne er mange, oplevelserne mange gange større, for hvis der er noget englænderne kan så er det spille, synge og performe i verdensklasse.

Afternoon-tea

Hvad er mere engelsk end at nyde en ”afternoon-tea” på et at de store hoteller i London.

 

 

Hvorfor London?

  • Teater og musicals i verdensklasse
  • Gode shoppingmuligheder
  • Fodboldens højborg
  • En række arkitektoniske højdepunkter
  • Gode forbindelser fra Danmark
Vis resultater for: