65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Om Rom

Ingen anden by i verden har samme charme som Rom med sine ruiner fra antikken, paladser fra renæssancen, springvand fra barokken og samtidig romerne med deres stilige tøj fra nutiden.

Klimaet er mildt og mulighederne er mange hvadenten det skal være kunst, kulinariske specialiteter eller indkøb, vil byen kunne begejstre selv de mest kræsne.

Rom er overvældende med alle sine indtryk, sine myriader af snævre gader og pladser og utal af overraskelser, der venter om ethvert hjørne, man runder. Måske er det derfor at mange vender tilbage til Rom igen og igen, fordi man aldrig bliver færdig med byen.

Rom er den evige stad, antikkens arnested, pavernes by, renæssancens og barokkens højborg, piazzaernes og paladserne by, kirkernes og fontænernes by. Man støder på arkæologiske og historiske fund overalt; måske derfor at metroen kun består af 2 linier, som det tog en hulens masse år at bygge, fordi historiske fund hele tiden stoppede byggeriet.

Rom er sandt at sige en magisk by med alle muligheder for at lave en velgennemført firmarejse, temarejse, konference eller hvad formålet nu engang er.

Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Historiske oplevelser
 • Kulinariske oplevelser
 • Smukke Piazza'er
 • Storslåede kirker
Book et møde

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Aktiviteter i Rom

  Aktiviteter i Rom til firmarejsen 

  Panorama sightseeing i forbindelse med ankomsttransfer
  På ankomsttransfer kombinerer vi turen med en sightseeing på bus, hvor vi kører forbi de mest kendte monumenter i Rom som kan nydes fra bussen som f.eks. Caracallas Termer, Circus Maximus, Tiber-øen, Engelsborg, Peterskirken, Piazza Venezia, Colosseum og Santa Maria Maggior, lidt afhængig af trafikken i Rom men helt sikkert vil der være mange spændende monumenter undervejs ud over de nævnte.

  Sightseeing Rom – gader og stræder
  Sigthseeing til fods i Roms hjerte. Vi går over nogle af byens smukkeste og mest stemningsfulde pladser og gader, hvor farvestrålende markeder ligger i skøn forening med fornemme butikker. Fra Campo de' Fiori med blomster- og grøntsagsmarkedet går turen over Piazza Navona med de smukke springvand og elegante cafeer videre til Pantheon med endnu et sus fra Roms storhedstid. Herfra slentres mod Trevifontænens forfriskende kaskader og endelig slutter turen ved Den Spanske Trappe og Roms mest eksklusive shoppingområde.

  Vatikanmuseet med det Sixtinske Kapel og Peterskirken
  Vatikanmuseet rummer nogle af den vestlige verdens mest betydningsfulde kunstværker fra antikken til vore dage. Omgivelserne er storslåede med højloftede sale og gallerier, der alle er rigt udsmykket med marmor og smukke fresker. Et af de mange højdepunkter er besøget i Pavens private bedekammer Det Sixtinske Kapel – hvor den store renæssancekunstner Michelangelo har malet loftfreskerne og den imponerende ”Dommedag”.

  Colosseum og Forum Romanum
  Med bus til Piazza Venezia. Herfra begynder indtagelsen af Rom ved at bestige Capitol ad Michelangelos berømte trappe – nøjagtig som Karl V gjorde det i 1536. På toppen af højen ligger Roms rådhus og midt på den smukke plads, der ligeledes er Michelangelos værk, står en kopi af den kendte rytterstatue på Marcus Aurelius. Går man bag om rådhuset åbner der sig en betagende udsigt over Forum Romanum, som vi slentrer igennem, mens der fortælles hårrejsende historier fra antikkens blodige liv. Herefter fortsætter vi til Colosseum, hvor vi genoplever følelsen af hvad Colosseum engang blev anvendt til: Kampe mellem romerske gladiatore og kampe med vilde, eksotiske dyr!

  Rome by night
  Når dagen viger for mørket viser Rom sig fra en helt ny side. De antikke monumenter og storslåede kirker og paladser ligger badet i blød belysning og byens mange ”piazza’er” summer liv fra unge på scooter og elegant klædte romere på vej til middag. Italienerne går ud for at se og blive set og atmosfæren er perfekt med broerne, der spejler sig i Tiberen og Peterskirkens oplyste kuppel lige i nærheden. (Der kan evt. gøres ophold på Piazza Navona eller Campo Fiori for at nyde en aperitif.)
  Efter en dejlig tur forbi Piazza Venezia, Colosseum samt andre byens oplyste monumenter køres til en god restaurant, hvor der serveres det bedste fra det lokale køkken. Efter middag bus tilbage til hotellet.

  Dinner i sporvogn
  En spændende aften, hvor uret stilles nogle år tilbage, og turen går gennem Rom ved aftenbelysning i én af byens gamle sporvogne. Men ikke en helt almindelig sporvogn - det er nemlig restaurantvognen der er sat på sporet og krydser byen. Foran Colosseum holder sporvognen så serveringen kan komme igennem vognen med en herlig middag. Under belysning fra Colosseum og Forum Romanum (og månen - hvem ved?), nydes måltidet. Herefter kører sporvognen videre gennem Rom til endestationen, hvorfra der er transport tilbage til hotellet i bus. Restaurantvognen bestilles eksklusivt til gruppen.

  Pizzabagning
  Restauranten ligger i udkanten af Rom’s historiske centrum på den anden side af Tibern og er indrettet i hyggelig gammel gård fra 1700-tallet. Hyggelig landlig stil med plads til 850 personer indendørs og 600 udendørs i gardens have som bl.a. har et området med antikke romerske udgravninger med mulighed for at lave en antik romersk aften eller en romantisk aperitif ved restaurantens lille sø inden middagen. Fleksibilitet, kreativitet og god service samt idéelt til større grupper. Straks efter ankomst serveres en aperitif. Hver deltager får udleveret kokkehat og forklæde og husets lokale ”pizzaiolo” (pizzabager) viser og fortæller hvordan man laver pizza. Herefter er det deltagerne selv der skal have fingrene i melet og lave sin egen pizza. Efter ca en times undervisning og sjov fortsætter aftenen med dinner, hvor der serveres forskellige forretter og herefter naturligvis deltagernes egen pizza!

  Food walk i Rom
  Spadserer tur gennem Rom’s centrum hvor hoved attraktionen ikke er historie og monumenter men mad og vin. Vi stopper i små hyggelige lokale madvare forretninger, farverige mad markeder, vinhandlere og selvfølgelig ved en ægte italiensk ”gelateria”. Mulighed for at købe fantastiske souvenir med hjem til eget køkken af de lokale produkter.

  Fotosafari
  Gruppen bliver delt op i hold, hvor hvert hold får en liste med attraktioner rundt i byen og italienske specialiteter. Attraktionerne er ikke ”kedelige” monumenter, men oplagte idéer til at ”skyde” nogle sjove og fantasifulde billeder. Det hold der tager de sjoveste/bedste billeder på turen præmieres, evt ved et efterfølgende aftenarrangement

 • Aktiviteter udenfor Rom
 • Attraktioner i Rom
 • Programforslag med 5 dage i Rom
 • Programforslag med 4 dage i Rom
Pantheon i Rom
Pantheon i Rom
Piazza Navona i Rom
Piazza Navona i Rom

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Rom
Rejseperiode Hele året
Fra kr. Kontakt os

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning
 • Aktiviteter og udflugter
Prisen inkluderer ikke:
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: