65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Om Prag

Prag er en af Europas bedst bevarede byer og er med sin romantiske beliggenhed ved floden Vltava med smukke middelalderbroer og en enestående ’skyline’, domineret af utallige kirkespir og kirkekupler som fantastisk baggrundstæppe, et mageløst skue hvis lige næppe findes.

Det er derfor oplagt at tage på firmarejse til Prag - eller grupperejse til Prag.

Når man er på gruppe- eller firmarejse i Prag, bør man besøge byens historiske bydel, som er ren idyl og følger i dag stadig planen udlagt for mere end 1000 år siden med smukke pladser og snævre, brostensbelagte gader. Over det hele stråler den majestætiske St. Vitus katedral som det naturlige centrum i Prags borgområde.

Prag er som et sandt frilandsmuseum over de seneste 1000 års arkitektur og snart sagt alle stilarter er repræsenteret her: Romansk, gotisk, renæssance, barok, rokoko, jugend, kubisme og socialrealisme.

Mulighederne er mange for en firmarejse til Prag

Blander man dette overvældende arkitektoniske indtryk med muligheden for herlig klassisk musik, spændende teater/underholdning, interessante museer og god mad og drikke, er det ikke svært at forstå at byen tiltrækker millioner af besøgende hvert eneste år. For her er virkelig noget at komme efter af enhver art og for enhver pengepung og til ethvert formål.

I Prag er det kun ens fantasi, der sætter grænser for, hvad man kan opleve, så uanset om man er på en firmarejse, en privat grupperejse, et firma kick-off eller noget helt fjerde, så er Prag byen, hvor jeres krav og ønsker kan honoreres.

Derfor skal I vælge denne rejse:
 • En af Europas smukkeste byer
 • Gode shoppingmuligheder og et pulserende udeliv
 • Kendt for god øl
 • Et bredt tilbud af klassiske opera-, ballet- og teaterforestillinger
Book et møde

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Sightseeing i Prag

  Der er mange muligheder for at arrangere sightseeing i Prag. I kan vælge en ½ eller 1/1 dags sightseeing. Hvis I har ankomst om formiddagen eller ved middagstid kan det være en god ide at bestille bus og guide, som møder jer i lufthavnen. så får I lige en ½ dags sightseeing med guide i Prag, inden I bliver sat af ved hotellet. På denne måde har I fået en god indgangsvinkel til byen.

  Det kan også være, I gerne vil have en sightseeing til fods, hvor I koncentrerer jer om Borgområdet og den centrale del af Prag.

  Arkitektur / Art Nouveau
  Hvis jeres interesse er inden for arkitektur, så kan vi sagtens tilrettelægge en sightseeing, hvor I evt. koncentrerer jer om Prags nye bygninger i kombination med de gamle bygninger, F.eks. The Dancing House, Smichov distriktet, The Golden Angel (Jean Nouvel). The National Theatre Annex, samt området ved Karlin med nybyggeri. Her er mange Smukke Art Nouveau bygninger bl.a. det gamle borgerhus Obecni Dum.

  Sightseeing med sporvogn
  Det er muligt at arrangere en sightseeing med sporvogn i Prag. Her lejer I jeres helt egen sporvogn sammen med en guide. Dette kunne være en fin idé i forbindelse med en evt. afslutningsmiddag i Prag. Mens I får en lille sightseeing i Prag, kan I nyde en drink, inden I bliver sat af så tæt ved restauranten som muligt. En anderledes måde at opleve Prag på.

  Se Prag fra vandsiden
  I Prag har I også muligheden for at vælge en stille og rolig sightseeing, hvor I sejler på Moldau og ser Prag fra vandsiden. I kan vælge den korte tur, som tager ca. 1 time og er en dejlig afslappende måde at opleve Prag på. I kan også vælge en lidt længere tur, hvor I nyder en frokost eller middag på båden, mens I nyder synet at Prag fra Moldau.

  Glasfabrik 
  Et besøg på en glasfabrik

  Laterna Magika
  Prag byder også på det kendte ”Laterna Magika”, som indeholder alle kunstarter dans, ballet, film, lysbilleder, musik og skuespil.

  Sort Teater
  I ”Sort Teater” er alle genstandene malet i fluorescerende farver, mens personerne, som fører genstandene er klædt helt i sort, og derfor er usynlige på scenen.

  Ølsmagning / Staropramen
  Staropramen ligger i Prag. Siden 2011 har produktionen være lukket for besøgende, og man har i stedet skabt et audio-visuelt show, som fortæller om bryghusets historie og udvikling. Besøget slutter i en hyggelig bar, hvor der kan arrangeres smagsprøver.

  Vinsmagning
  Det er også muligt at arrangere vinsmagning i Prag, hvor I får fortalt historien om tjekkisk vinproduktion, og lejlighed til at smage de lokale Czech & Moravian Wines.

  Skoda Rally
  I udkanten af Prag er det muligt at arrangere et Skoda rally, som inkluderer en Skoda fra 80’erne en GPS, et digitalt kamera og meget andet. Efter instruktioner bliver gruppen delt i mindre grupper på 4 personer, som har hver deres Skoda. Turen/skattejagten er på ca. 40-50 km med check-points undervejs.

  Trabant Rally
  Det er også muligt at arrangere Trabant Rally i Prag. Turen starter normalvis fra hotellet. Her bliver gruppen delt i mindre grupper på 3 personer. Hvert hold får en Trabant med chauffør, et by-kort og et digital kamera. Der er 3 – 4 check points i Prag, og deltagerne skal så guide chaufføren. Ved sidste check point vil der normalvis være mulighed for, at deltagerne kan prøve at køre en Trabant.

 • Sightseeing udenfor Prag
 • Attraktioner i Prag
 • Spise og drikke i Prag
Stemning over Karlsbroen i Prag
Stemning over Karlsbroen i Prag
Jan Huus hus i Prag
Jan Huus hus i Prag

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Prag
Rejseperiode Hele året
Fra kr. Kontakt os

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Transport t/r inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning
 • Aktiviteter og udflugter
Prisen inkluderer ikke:
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: